6500 TL bütçede Xbox One X vs Xbox One S

Yani hocam 6500TL'den daha düşük veya yakın fiyatta Xbox One S'ler gördüm ve okadar yazanı filanda olmamış, sadece cidden düşük rakamdakiler çok talep ediliyor:

Ama yalan değil, 14 bin TL'ye satmaya çalışan yüksek zekalılar ile baya çamur gibi olmuş piyasası. Oyüzden talepleri yükselmiş olabilir, şahsen en son baktığımda herkes aynı fiyata satmaya çalışıyordu.
Xbox'ların piyasası PS'ye göre daha ölü Zaten, Xbox one alanda fazla olmuyor. Bende dedigin gibi 4-5k'ya çok gördüm.

Hocam PS4 artık eskidi kimse kabullenmiyor ama PS4'te zamanında çok kullandım beni bıktırdı konsol.
Kırık PS4'lerden bahsediyorsuz. Ayrıca bu cihazi alırsa piyasadaki neredeyse tüm oyunları ücretsiz istediği gibi oynayacak.

Xbox'ların piyasası PS'ye göre daha ölü zaten, Xbox One alanda fazla olmuyor. Bende dedigin gibi 4-5K'ya çok gördüm.

Kırık PS4'lerden bahsediyorsuz. Ayrıca bu cihazi alırsa piyasadaki neredeyse tüm oyunları ücretsiz istediği gibi oynayacak.

Ben One serisinden bahsetmiyorum farkındaysan Series S al diyorum bir de benim kendi fikrim korsana ben karşıyım o herkesin kendi fikri tabikidede.

Xbox Store o kadar pahalı değil daha geçen 14 TL'ye premium btf1 aldım 80TL'ye GTA Online ve hikaye modlu premium aldım.

Olabilir. Bende geçen RDR2 Ultimate Editon'u 130 TL'ye aldım. Ayrıca Xbox'da özel oyunlar yok. TLOU, GoW, unc, beyond, Detroit vb. oyunlardan yoksul kalacak.

@Berat134 bu ülkede oyun alınmıyor maalesef. Yoksa bizde korsana karşıyız. Ama kırık oyun konusundan dolayı PS4 daha cazip.

İndirim dönemlerinde PS tarafı da Xbox tarafı da çok uyguna düşüyor ki game Pass mantığı PSN Plus mantığı var ha Online oynamak içinde sanırsam üyelik isteniyordu o olayı saçma ama 200 lira civarına RDR 2 vermişlerdi. Şu an yeni oyunlarda PC de konsollarda pahalı kalıyor bence.

Olabilir. Bende geçen RDR2 Ultimate Editon'u 130 TL'ye aldım. Ayrıca Xbox'da özel oyunlar yok. TLOU, GoW, unc, beyond, Detroit vb. oyunlardan yoksul kalacak.

Bende PC de var PlayStation oyunları ona da geliyor yani kimsede pek özel oyunlar falan kalmadı açıkçası arkadaşın kendi tercihi ben daha yorum yapmak istemiyorum.

Tabii olay exclusive oyunlara gelince PS tarafı daha önde ama Series S alırsa konu sahibi Xbox'ta o kadar firma satın aldı. Bir şeyler çıkaracaktır diye düşünüyorum. En güzel tarafı da yeni oyunlarını direkt Game Pass'e eklemesi olayı bence. PSN'de bu mantık var mı bilmiyorum açıkçası.

@Berat134 aynen oyun çıkış yılından 5-6 yıl sonra oda optimizasyon sorunları ile oynarsın. Xbox'un özel oyunu olsa da dogru düzgün. Çıkarsa PC'ye. Sonra da yapacak yorum kalmaz tabii.

Tabii olay exclusive oyunlara gelince PS tarafı daha önde ama Series S alırsa konu sahibi Xbox'ta o kadar firma satın aldı. Bir şeyler çıkaracaktır diye düşünüyorum. En güzel tarafı da yeni oyunlarını direkt Game Pass'e eklemesi olayı bence. PSN'de bu mantık var mı bilmiyorum açıkçası.
PS'de de geliyor oyunlar sadece birazcık geç Xbox'a göre. Oda çok sorun yaratmaz. Ayrıca bu zamana kadar çıkaramamış bundan sonra ümitsizim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı