6500 TL Oyun Bilgisayarı Sistem Önerisi

Göksu Yalçın

Kilopat
Katılım
28 Mayıs 2014
Mesajlar
18
Merhaba arkadaşlar ben kendi bütçeme göre oyun bilgisayarı topladım. Bayağı araştırma yaparak böyle bir bilgisayar sistemi ortaya çıktı arkadaşlar sizce nasıl, olmuş mu? Hatalar var mı ya da önerileriniz?
Böyle bir sisteme 700W enerji yeter mi onda kararsız kaldım ve soğutucu iyimi? Bir kaç güne alacağım lütfen düşüncelerinizi söyleyin.
dds.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kasayı incelemedim kablo yönetimi nasıl bilmiyorum , onun dışında OC yapmayacaksan çok güzel olmuş zaten k çarpanı kapalı işlemcinin .
 
Everest pişmanlıktır. Mouse Set'i değiştirmeni tavsiye ederim.

Onun dışında iyi gibi.
Zaten onları razer olarak değiştiriicem fakat şimdi bi bilgisayarı alayımda sonra sence 700W enerji kaynağımı yoksa 750w mı daha iyi olur ?

Kasayı incelemedim kablo yönetimi nasıl bilmiyorum , onun dışında OC yapmayacaksan çok güzel olmuş zaten k çarpanı kapalı işlemcinin .
Skype eklersen sevinirim dostum live:goksu_584 bir kaç sorum olacak
 
SLI PCI Express arabirimini kullanan iki ya da daha fazla ekran kartından tek çıkış almaya yarayan bir bağlantı teknolojisidir. 700W güç kaynağıda işinizi görür.:)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı