6500 TL'ye kadar telefon önerisi

Yakın zamanda orta oyun perfromansı, dayanıklı cam, güneş altında yüksek parlaklık ve 90hz ve üstü için bir liste yapmıştım maks 7300tl) belki işine yarar. Bu arada burdaki bazı cihazların 4gb ramli versiyonları da mevcut ancak 4gb ramin günümüzde kabul edilebilir olduğunu düşünmüyorum en az 6; bütçe yetiyorsa 8gb ramli olanını alman iyi olur.

snapdragon istiyorsan düz redmi note 11/12 alabilirsin şahsen ben de snapdragoncuyum

mediatek olur dersen 11s ama bu 10s ve 11s sıkıntılı çünkü fazla ısınan g95/g96 chipset kullanıyorlar ve dynamic amoled yerine düz amoled olduğu için amoled yanığı riski var o yüzden buna da sıcak bakmadım

realme c55: Güzel cihaz ama eski tip depolama biçimi kullanıyor gözümden düştü
redmi note 10s: Amoled, UFS2.2, gorilla glass3, herşey mükemmel ama ekran 60hz olduğu için eledim
redmi note 11s: 10sin neredeyse aynısı biraz kameradan falan kısmışlar ama 90hz olduğu için alınabilir
Galaxy a23: Yorumlar genel olarak kötü dandik bir cihaza benziyor
redmi note 11: sd680 90hz android 11
redmi note 12: 11den farkı sd685 kullanması, ekran daha büyük olması, 120hz tazeleme ve android 13 ile gelmesi tabi aralarında 600tl fiyat farkı var.
 
Son düzenleme:
Şahsen MIUI arayüzünün malum durumundan dolayı, A23 daha mantıklı görünüyor Redmi Note 11'e nazaran.
Kağıt üstünde bana da güzel gelmişti ama bilemedim hoparlör çok kötü demişler wifi sürekli kesiliyor demişler malum samsungun oyun optimizasyonu da belli aynı chipseti samsunga koyunca nedense daha az performans veriyor.
 
Bursa'da yaşıyorum. Evet Param Güvende güzel bir seçenek, ben ilk olarak Xiaomi Redmi 10C düşünmüştüm işlemciside iyi fakat 60Hz olması biraz kötü oldu yoksa kesin ihtimal onu alabilirdim.
Böyle ilanlar bulabildim. Pazarlık yaptığınız takdirde alınabilecek modeller, eğer alabilirseniz elden alın ve mağazadan attığım ilanlardan alın. Herhangi bir sorun yaşarsan direkt gidip aldığın yere baktırırsın. Satıcı kendi sattığı telefondan iyi anlar yüz üstü bırakmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı