- Makaleler
- 12
Yaşamazsın, Revolution 01'de gayet iyi bir kasa.Bu kasayla sıcaklık sorunu yaşar mıyım?
Neden?PSU güzel ama kasadan emin olamadım.
Yaşamazsın, Revolution 01'de gayet iyi bir kasa.Bu kasayla sıcaklık sorunu yaşar mıyım?
Neden?PSU güzel ama kasadan emin olamadım.
Sesli derken sadece hava üfleme sesi mi yoksa gürültülü mü?Yaşamazsın, Revolution 01'de gayet iyi bir kasa.
Neden?
Fanlar büyük olunca illa ki bir ses çıkıyor. Uçak motoru gibi değil ama yine de az buz sesi var diyelim.Sesli derken sadece hava üfleme sesi mi yoksa gürültülü mü?
6 senedir laptop kullanıyorum ve fan sesine alışığım aslında. Büyük ihtimalle yük altında değilken sesli değildir ve zaten oyun oynayacağım zaman kulaklık takacağım için pek sorun olmaz. Sizce Dark marka olanı mı alayım yoksa Revolution 01'i mi?Fanlar büyük olunca illa ki bir ses çıkıyor. Uçak motoru gibi değil ama yine de az buz sesi var diyelim.
İkisi arasında spesifik farklar neredeyse yok. Hangisi içine siniyorsa onu al.6 senedir laptop kullanıyorum ve fan sesine alışığım aslında. Büyük ihtimalle yük altında değilken sesli değildir ve zaten oyun oynayacağım zaman kulaklık takacağım için pek sorun olmaz. Sizce Dark marka olanı mı alayım yoksa Revolution 01'i mi?
Galax olan daha çok hoşuma gitti. PSU olarak da High Power alacağım sanırım.İkisi arasında spesifik farklar yok. Hangisi içine siniyorsa onu al.
6500xt için 750w fazla biraz.Kafi.
![]()
Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Galax Revolution 01 CG01AGBA4A0 ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax Revolution 01 CG01AGBA4A0 ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Galax Revolution 01 CG01AGBA4A0 ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
İleri dönük kavramı biraz değişik. Mesela 6 7 yıl önce ileri dönük diye alınan iyi kasalar şu an eski ve çoğu kişi kullanmak istemez. PSU'lar da buna benzer. İlerde 3060ti gibi bir şey takacaksa 650w psu yeterli olur. Ayrıca artık markalar düşük güç ile yüksek performans elde etme çabasındalar. Yani gelecekte ne olacağını bilmeden ileri dönük bir şey almak biraz zor. İşini iyi yapacak bir şey almak yeterli olur.@bonegang fazla olması ne değiştirecek? Sistem yine gerektiği kadarını çekecek, ileriye de dönük olacak PSU.
MAG Forge 100M fiyatının kasası değil, SS Cool Zero ile A650BN arasında dağlar var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.