6500TL Monitör Dahil Sistem Toplama

hasanersu7

Centipat
Arkadaşlar ben bilgisayarımda CS GO ve Arma 3 dışında pek de oyun oynamayan bir insan olarak bu bütçede bir sistem kurmayı düşünüyorum. Açıkçası sistem toplama konusunda herhangi bir bilgim yok. Doğrusu sistem konusunda bilgim olmadığı için kriterimde pek yok. Sadece monitör 144hz olmalı ve ilk etapda ihtiyacım olan M.2 SSD olmalı ve RAM 3000MHz 16 GB olmalıymış. Bilen bilir arma optimizasyon problemi olan bir oyun. Bu konuda fikir ve görüşleriniz benim için çok önemli ve yönlendirici olacak. Fikir ve önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar ben bilgisayarımda CS GO ve Arma 3 dışında pek de oyun oynamayan bir insan olarak bu bütçede bir sistem kurmayı düşünüyorum. Açıkçası sistem toplama konusunda herhangi bir bilgim yok. Doğrusu sistem konusunda bilgim olmadığı için kriterimde pek yok. Sadece ilk etapda ihtiyacım olan M.2 SSD olmalı ve RAM 3000MHz 16 GB olmalıymış. Bilen bilir arma optimizasyon problemi olan bir oyun. Bu konuda fikir ve görüşleriniz benim için çok önemli ve yönlendirici olacak. Fikir ve önerilerinizi bekliyorum.
1 önce nerdeydin indirim vardı :D

Vatan'da %18 KDV indirimi vardı mönitör özellikleri ne olacak.
Technopat'a konu açma fikri henüz aklıma geldi malesef😒 Ama acelem yok önerilen sistemi ister hazır kasa olsun ister tektek parçaları alıp montajını kendim yaptırma anlamında olsun indirim kovalamayı düşünüyorum. Malum dolar şuan pc toplama için pek de uygun değil 😒

Monitör konusunda da bilgim yok fakat oyundaki çocuklar 144 hz monitör iyi olur dediler ondan dolayı bende öyle olmasını tercih ederim mümkün olursa.

AMD Ryzen 5 2600.
Gigabyte B450M S2H.
Corsair 2x8=16 GB 3000 MHz
NVIDIA 1660 Super (hangi model sana kalmış)
Toshiba RC500 M.2 500GB.
Rampage azor 600W.
.

Bu parçalar güzeldir en makul yerlerden alıp toplarsan gayet menmun kalırsın iyi geceler.

Size diyen kişi yanlış demiş, normal bir kullanıcı için M.2 SSD gereksizdir, SATA ile arasındaki hızlılık farkı fark edilmiyor bile, ben kendim deneyimledim. İnternetten de testlerini izleyebilirsiniz.
ss335.PNG

veya
AMD Ryzen 5 2600.
Gigabyte B450M S2H.
Corsair 2x8=16 GB 3000 MHz
NVIDIA 1660 Super (hangi model sana kalmış)
Toshiba RC500 M.2 500GB.
Rampage azor 600W.
.

Bu parçalar güzeldir en makul yerlerden alıp toplarsan gayet menmun kalırsın iyi geceler.
Bu sistemi düşünmeyin bile.
Kronik sorunlu SSD.
C4 PSU. :D
1600AF 2600'le neredeyse aynı ve 200TL daha ucuz. 2600 koymak bütçe şişirmektir sadece.
Son olarak, TN panel bir monitöre o para verilmez. O paraya IPS panel 144Hz monitörler var.

Size diyen kişi yanlış demiş, normal bir kullanıcı için M.2 SSD gereksizdir, SATA ile arasındaki hızlılık farkı fark edilmiyor bile, ben kendim deneyimledim. İnternetten de testlerini izleyebilirsiniz.
Eki Görüntüle 541548
veya

Bu sistemi düşünmeyin bile.
Kronik sorunlu SSD.
C4 PSU. :D
1600AF 2600'le neredeyse aynı ve 200TL daha ucuz. 2600 koymak bütçe şişirmektir sadece.
Son olarak, TN panel bir monitöre o para verilmez. O paraya IPS panel 144Hz monitörler var.
Senin peki sistem olarak bir önerin var mıdır yada arkadaşın söylediklerinden şunu çıkar şunu ekle diyeceğin birşey?

Sinerji'de seçtiğim ürünleri seçip montaj hizmeti ile beraber satın aldığınız zaman hazır kasa gibi kurulmuş şekilde geliyor zaten. Önerdiğim kasa yukarıda attığım o yüzden
Yeni farkettim pardon.
Peki ryzen 5 1600 ile 2600 arasındaki fark çok fazla mıdır? Çünkü 400 lira fiyat farkı arada çok fazla performans farkı varsa ileriye dönük benim için gözden çıkarılabilecek bir miktar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı