6500TL Sistem Toplama

Hocam bütçe artıyor biraz. Benim size önerdiğim sistem de overclock yapılmış hali bir tık daha fazla FPS verir ondan dolayı ASUS TUF seçtim. Ayrıca SSD olarak Samsung Evo seçtim o da güçlü bir SSD. Bu anlattıklarına göre nasıl bir sistem oldu? Yılbaşına kadar alacağım sistemi herkesin fikri önemli benim için güzel deseniz bile yeter :)
5178TL.

Eki Görüntüle 802188

Hocam SSD sonradan eklenebilen bir şey şimdilik Patriot'da alabilirsiniz. Yukarıda belirttiğim takımı alırsanız monitör ile tam 6645 TL tutuyor ve emin olun daha iyi bir oyun deneyimi yaşatır. Marka palit diye takılmayın soğutması üzmez. Şu şekilde yapın daha iyi olur.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20201226-202659.png
    Screenshot_20201226-202659.png
    88,2 KB · Görüntüleme: 32
Hocam benim topladığım sistem 1660 super ve Patriot 480 GB var 5100 TL. Neden böyle bir sisteme para vereceksiniz? 1650'li sistem çok daha ucuz. Üzerine 1 TB Evo 960 alırsınız. Gereksiz pahalı.
Toplama Pc benlik bir şey değil. O kadar ne donanım bilgim var ne de topluyacak arkadaşım. Böyle firmalardan almak bana daha güvenceli geliyor sonuçta müşteri temsilcisi arayabiliyoruz değil mi ama teşekkür ederim emek vermişsiniz ona benzer topluyorum.
Hocam benim topladığım sistem 1660 super ve Patriot 480 GB var 5100 TL. Neden böyle bir sisteme para vereceksiniz? 1650'li sistem çok daha ucuz. Üzerine 1 TB Evo 960 alırsınız. Gereksiz pahalı.
Hocam Palit markaya fazla güvenmiyordum. Ama firma her sistemine koyuyor demekki o kadar güveniyor.Dediğiniz sistemi alıcağım.
Fakat İşlemci Darboğaz yapmaz değil mi? Ayrıca PSU yeterli kalır mı yanında çok da kaliteli bir psu değil çünkü.

Son düzenleme:
Bu da performans farkı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Toplama Pc benlik bir şey değil. O kadar ne donanım bilgim var ne de topluyacak arkadaşım. Böyle firmalardan almak bana daha güvenceli geliyor sonuçta müşteri temsilcisi arayabiliyoruz değil mi ama teşekkür ederim emek vermişsiniz ona benzer topluyorum.

Hocam Palit markaya fazla güvenmiyordum. Ama firma her sistemine koyuyor demekki o kadar güveniyor.Dediğiniz sistemi alıcağım.
Fakat İşlemci Darboğaz yapmaz değil mi? Ayrıca PSU yeterli kalır mı yanında çok da kaliteli bir psu değil çünkü.
Hocam PSU nasıl kalitesiz Zalman PSU koydum. RTX 2060 besliyor o işlemci darboğaz olmaz.

Hocam Palit markaya fazla güvenmiyordum. Ama firma her sistemine koyuyor demek ki o kadar güveniyor. Dediğiniz sistemi alacağım.
Fakat işlemci darboğaz yapmaz değil mi? Ayrıca PSU yeterli kalır mı yanında çok da kaliteli bir PSU değil çünkü.

Hocam Palit iyi bir markadır. PSU yeter hocam sıkıntı olmaz. Ayrıca darboğaz olmaz o işlemci RTX 2060 bile besleyebiliyor. Hayırlı olsun.

Hocam PSU nasıl kalitesiz Zalman PSU koydum. RTX 2060 besliyor o işlemci darboğaz olmaz.
Yok hocam yanlış anladınız ben GameGaraj PSU'ya karşılık sordum @qGhosT arkadaşa cevap verdim :)
Yok hocam yanlış anladınız ben GameGaraj PSU'ya karşılık sordum @qGhosT arkadaşa cevap verdim :)
Bİ ihtimal yılbaşı indiriminden yararlanamayabilirim de o zaman bu topladığımız sistem ne kadar artar hocam?

Bir ihtimal yılbaşı indiriminden yararlanamayabilirim de o zaman bu topladığımız sistem ne kadar artar hocam?

Ne olacağı belli olmaz hocam. Yarın için bile bir şey diyemem. Artabilir de azalabilirde ama azalabileceğini pek sanmıyorum. Durum varsa alın geçin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı