650TL'ye mekanik klavye önerisi

Rampage KB R96 Ultimate şu anda kullandığım bir klavye ben bugüne kadar 4 tane mekanik klavye kullandım ve 3 tane si bozuldu bunu aldım 5 aydır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim siyah Switch var Blue swtich gibi çok ses çıkarmaz ama Red swtich kadar da sessiz değil daha iyi bir hissiyatı var mavi Switch'e göre ama tam 650 TL etmiyor sizin tercihiniz.
Red Switch kullandım bastığını anlamıyorsun mavi Switch kullandım mavi Switch de bir yerden sonra artık o sesten başın ağrıyor şu anda siyah Switch kullanıyorum bence her ikisinden de güzel.

Dostum açıkça söyleyeyim o klavyeyi daha önce beğenmiştim ama güvenilir gelmiyor.
Bilek desteği falan yok ama Switch anlamında en iyisi bu.


İlla çok özellikli olsun dersen Pusat K3 Pro stoğunu bekleyebilirsin.

Dostum bütçem biraz düştü ama güzelmiş önerdiğin klavye. Monster'a karşı sempatim var, çünkü satış sonrası destekleri çok iyiymiş. Redragon gibi klavyeler Trendyol'dan alacağım için bir tık çekiniyorum.
Şu an Monster Pusat K3 Pro, Redragon K568RGB, Redragon vara RGB ve HP Omen arasında kaldım. Bu klavyelerin aralarından en kalitelisinin HP omeninki olduğunu biliyorum ama bütçemi aşıyor, diğerleri arasında en iyisi nedir? Yazılım desteği ve RGB hepsinde var mı?
 
Son düzenleme:
Omen RGB değil sadece kırmızı ışıklandırmaya sahip. Yazılımı var ama nasıl, bimiyorum. Fakat Hepsiburada 50 TL indirimi hala devam ediyorsa 550 TL'ye Cherry MX Brown Switch büyük nimet. Onun dışında içlerinde en dolu klavye Pusat K3 Pro.
 
Omen RGB değil sadece kırmızı ışıklandırmaya sahip. Yazılımı var ama nasıl, bimiyorum. Fakat Hepsiburada 50 TL indirimi hala devam ediyorsa 550 TL'ye Cherry MX brown Switch büyük nimet. Onun dışında içlerinde en dolu klavye Pusat K3 Pro.

Biraz çocukça gelecek ama RGB olmasını istiyorum. Normalde numpadi olmayan bir klavye bakıyordum ama istediğim özellikleri bulamadım. Büyük ihtimalle Monster alacağım. Redragon vara K551, Redragon K568RGB( yazılım desteği olmadığı için büyük ihtimalle almayacağım sadece küçük olduğu için beğendim.) Monster Pusat K3 Pro arasında kaldım.
Her ne kadar makro tuşu ve büyük klavye sevmesemde, her tuşa istediğin rengi verebilme, RGB modlarının diğer klavyelerden fazla oluşu ve yazılım desteği ile öne çıkıyor gibi Monster Pusat K3 Pro. Evet bende biliyorum RGB biraz çocukça ama seviyorum pavyon gibi olmasını, Razer gibi modlarının olmasını. Ayrıca bozuk gelme veya herhangi bir sıkıntıda Monster aralarında en iyi satış sonrası servisi yapıyor.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı