650W PSU GTX1060 sistemi besleyebilir mi?

Makaleler
11
RAM
8GB DDR3
SSD veya HDD modeli
240 GB SSD 1 TB HDD 500GB HDD
Ekran kartı
1060 3GB
Anakart
Gigabyte B75M D3V
İşlemci
İ5 3570
Bu sistemi besleyebilir mi? Sharkoon SHP V2 650W.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir aralar yeni PC toplamaya heves etmiştim listeye bu PSU yu ekledim. PSU ciddi bir şey olduğu için iyice araştırmam gerekiyordu ve bu ürün için kötü yoruma rastlamadım. 80+ ve 4 adet güvenlik sistemi var. Ayrıca Alman malı.
Bir ürün araştırırken yorumuna bakmam. Taktım, çalıştı. Eeee? Gideyim de hemen yorum yazayım. "Baylar sistemim mükemmel çalışıyor tavsiye ederim." 😃 Kalitesine ve hangi bileşenlerden üretildiğine bakarım, Alman malı olmasının gözümde zerre değeri yok. 80+ sertifikası o PSU'nun enerji verimliliğini ifade eder, kaliteli olduğunu göstermez.

80+'ın PSU kalitesiyle hiçbir alakası yok. 4 korumanın olması da tek başına bir şey ifade etmiyor. O korumalar düzgün çalışmadığı sürece bir faydası olmuyor. Ayrıca Alman malı olmasının ne alakası var? Almanya'da çöp üretilse Alman malı diye kullanacak mısın?
En azından çin malı değil anlamında dedim. Almanlar bu tip işlerde iyi.
Bir ürün araştırırken yorumuna bakmam. Taktım, çalıştı. Eeee? Gideyim de hemen yorum yazayım. "Baylar sistemim mükemmel çalışıyor tavsiye ederim." 😃 Kalitesine ve hangi bileşenlerden üretildiğine bakarım, Alman malı olmasının gözümde zerre değeri yok. 80+ sertifikası o PSU'nun enerji verimliliğini ifade eder, kaliteli olduğunu göstermez.
Evet anlaşılan öyle ama konuyu saptırıyorsunuz tamam yeterli. Kullanmadığım ürünü övemem zaten. Ben PSU yeterli demek istedim yoksa adam sormamış ki benim PSU kaliteli mi diye. Yeterli mi demiş bende gayet iyi dedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı