Ice Machine
Decapat
Evet arkadaşlar bu kartlar alınır mı? Satıcılara güvenmeli miyim?
Hocam eğer 660 liraya 1050 TI varsa link atın, ben alırım SLI yaparım960 ile mining yapacak hali yok.
Aynı fiyata 1050TI bulabilirsen al derim. 960 eski nesil sonuçta. Ama alınır mı? Tabi ki de alınır. Hala çok güçlü bir kart.
1050TI SLI desteklemiyor hayal kırmak gibi olmasınAlınır.
Hocam eğer 660 liraya 1050 TI varsa link atın, ben alırım SLI yaparım. Yani biraz zor o fiyata. 1050 bile anca.
Hocam 660 liraya mining yapılmamış 1050 TI bulun, ben ona SLI monte ederim yine destekletirim1050TI SLI desteklemiyor hayal kırmak gibi olmasın.
4 GB modeli olmadığı için tavsiye etmiyorum üzerine ufak bir bütçe ekleyip 4 GB olan modelini almaya bakın ve her satıcıya güvenmeyin referanslarına bakın veya sahibinden sitesi üzerinden alacaksanız elden almaya bakın gerekli testleri yapın elden alamazsanız GET ile alın.Evet arkadaşlar bu kartlar alınır mı? Satıcılara güvenmeli miyim?
Sahibinden sitesinden almayı planlıyorum. 4GB Modelleri 1000 TL üzerinden satıyorlar. Bütçe el vermiyor. 2GB modeli almalıyım.4 GB modeli olmadığı için tavsiye etmiyorum üzerine ufak bir bütçe ekleyip 4 GB olan modelini almaya bakın ve her satıcıya güvenmeyin referanslarına bakın veya sahibinden sitesi üzerinden alacaksanız elden almaya bakın gerekli testleri yapın elden alamazsanız GET ile alın.
960'ın 4GB bellek isteyen grafik işleyebileceğini zannetmiyorum.4 GB modeli olmadığı için tavsiye etmiyorum üzerine ufak bir bütçe ekleyip 4 GB olan modelini almaya bakın ve her satıcıya güvenmeyin referanslarına bakın veya sahibinden sitesi üzerinden alacaksanız elden almaya bakın gerekli testleri yapın elden alamazsanız GET ile alın.
Yeri gelir yine fark eder, R6 oynayan 2 arkadaşım var birisi 2 GB, diğeri 4 GB olanını kullanıyor. 2 GB modeli olan orta ayara yakın, diğeri yüksek ayarlarda oynuyor. VRAM kullanımına bağlı.960'ın 4GB bellek isteyen grafik işleyebileceğini zannetmiyorum.
Herşey bütçene bağlı, ufaktan fiyatlara baktım, 750-800 arası bulabilirsin sanırım 4 GB modelini.Sahibinden sitesinden almayı planlıyorum. 4GB Modelleri 1000 TL üzerinden satıyorlar. Bütçe el vermiyor. 2GB modeli almalıyım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.