660 TL'ye 2.El GTX 960 2GB Strix Alınır Mı?

Alınır.
960 ile mining yapacak hali yok.
Aynı fiyata 1050TI bulabilirsen al derim. 960 eski nesil sonuçta. Ama alınır mı? Tabi ki de alınır. Hala çok güçlü bir kart.
Hocam eğer 660 liraya 1050 TI varsa link atın, ben alırım SLI yaparım :). Yani biraz zor o fiyata. 1050 bile anca.

Evet arkadaşlar bu kartlar alınır mı? Satıcılara güvenmeli miyim?
4 GB modeli olmadığı için tavsiye etmiyorum üzerine ufak bir bütçe ekleyip 4 GB olan modelini almaya bakın ve her satıcıya güvenmeyin referanslarına bakın veya sahibinden sitesi üzerinden alacaksanız elden almaya bakın gerekli testleri yapın elden alamazsanız GET ile alın.

4 GB modeli olmadığı için tavsiye etmiyorum üzerine ufak bir bütçe ekleyip 4 GB olan modelini almaya bakın ve her satıcıya güvenmeyin referanslarına bakın veya sahibinden sitesi üzerinden alacaksanız elden almaya bakın gerekli testleri yapın elden alamazsanız GET ile alın.
Sahibinden sitesinden almayı planlıyorum. 4GB Modelleri 1000 TL üzerinden satıyorlar. Bütçe el vermiyor. 2GB modeli almalıyım.

960'ın 4GB bellek isteyen grafik işleyebileceğini zannetmiyorum.

960'ın 4GB bellek isteyen grafik işleyebileceğini zannetmiyorum.
Yeri gelir yine fark eder, R6 oynayan 2 arkadaşım var birisi 2 GB, diğeri 4 GB olanını kullanıyor. 2 GB modeli olan orta ayara yakın, diğeri yüksek ayarlarda oynuyor. VRAM kullanımına bağlı.
Sahibinden sitesinden almayı planlıyorum. 4GB Modelleri 1000 TL üzerinden satıyorlar. Bütçe el vermiyor. 2GB modeli almalıyım.
Herşey bütçene bağlı, ufaktan fiyatlara baktım, 750-800 arası bulabilirsin sanırım 4 GB modelini.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı