6600 vs. 6600 XT

• Konuyu başlatan wera
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 1.948
Bütçe
6500

wera

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle selam, ekran kartımı güncellemek istiyorum ve aklımda 6600 var. Bütçemi arttırıp 6600XT mi almalıyım? Mayıs'ta zam geliceği söyleniyor kafam çok karışık şu anda. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
i3 10105F ama B560 anakarta sahip olduğum için RAM'ler 3200MHz de çalışıyor AAA oyunlar oynamak için alacağım zaten.
rx 6600 XT bugün çok iyi indirime girmişti 6700'e düşmüştü. Öyle bir şey bulabilirsen kesinlikle alabilirsin. 1080p hikayeli oyunlarda darboğaz hissetmezsin.

Darboğaz Online oyunlar için geçerli ve ileride upgrade edeceğim 11400F e şimdiki GPU RX550.

Darboğaz her oyun için geçerli bunun Online Single Player'i falan yok örnek Assassin's Creed bazı oyunları. Senin yerinde olsam 6600XT almak yerine 6600 alır ve aradaki farkla işlemci satıp yükseltme yapardım.

Darboğaz her oyun için geçerli bunun Online Single Player'i falan yok örnek Assassin's Creed bazı oyunları. Senin yerinde olsam 6600XT almak yerine 6600 alır ve aradaki farkla işlemci satıp yükseltme yapardım.
İşlemci upgradesi her zaman yapılabilir ekran kartı o kadar kolay değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rdr2 dahil çoğu oyun %90 üzeri benim için gayet yeterli.

İşlemci çok önemli ya onu deyim. Önceden bu mantıkta bakmıyordum ama yok yani özellikle işlemci gücü isteyen oyunlarda inanılmaz fark ediyor mesela
R5 1600 vardı World of Warcraft da world boss da 40-45 kişi aynı bossa dalınca 15-20'lere düşüyordu FPS
Şimdi 3300X aldım 70FPS alıyorum bu sadece işlemci farkı. Çünkü oyun işlemciye bakıyor ekran kartı 1660 Super.

Maalesef günümüzde ekran kartı fiyatı uçtuğu için gerçekten ekran kartı upgrade zor ama 2'sini de birbirine dengeli almanı tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı