6600 XT alınır mı?

• Konuyu başlatan KeyN_N
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.179
Yer
Antalya
Merhabalar, 6500'e PowerColor Red Devil 6600 XT modelini almayı düşünüyorum. Sizce nasıldır? Bu fiyattan alınır mı yoksa Amazon JP'den 3060 mı kovalamalıyım? @kino bildiğim kadarıyla Saphire Pulse 6600 XT kullanıyorsun. Herhangi bir sorun vs. yaşadın mı? Düşüncelerini öğrenmek isterim.

PowerColor Red Devil 6600 XT
O modelin soğutma sistemine iyi demişlerdi. 6600XT şuan ki fiyatlara bakınca gayet alınabilir model. Kendisi 3060 Ti ile kapışıyor.

Merhabalar, 6500'e PowerColor Red Devil 6600 XT modelini almayı düşünüyorum. Sizce nasıldır? Bu fiyattan alınır mı yoksa Amazon JP'den 3060 mı kovalamalıyım? @kino bildiğim kadarıyla Saphire Pulse 6600 XT kullanıyorsun. Herhangi bir sorun vs. yaşadın mı? Düşüncelerini öğrenmek isterim.

Pulse iyi gidiyor. Yaz bitti bir de işlemciye daha iyi soğutucu taktım ekran kartı 68 dereceyi pek geçmiyor artık. 3-4 sürücü geldi çıktığından beri bir sorun çıkmadı. Sanırım Red Devil 6600 XT'ler arasında en iyisi.

@Strider0628 @Onur Turgut Ermiş @Uchiha Shisui Cevaplar için teşekkürler, benim de düşüncem bu yöndeydi ama Amazon JP'den kart alan arkadaşlar biraz aklımı karıştırmışdı açıkçası, şimdi biraz daha netleşti. @kino anladım hocam teşekkürler, satan arkadaş miner olduğu için RX 480 ve üstüne cüzi miktar para ile takas edebileceğini söyledi, siz de aynı şekil 5500 XT'den yükseltmiştiniz bildiğim kadarıyla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı