6600 XT MSI Gaming X ekran kartı OC testi

Voltaj stok maksimum 1150v duruyor bu kartlarda, Radeon Software ile üzerine gidemezsin ama UV + OC veya düz OC yapabilirsin. Zaten mavi ekrandan önce yiyeceğin şey Wattman olur herhangi bir değeri sevmezse.

+150Mhz çekirdek ve +200Mhz VRAM ile başlayabilirsin sonra 10'ar 10'ar voltaj düşürürsün örneğin.
08.jpg

Böyle bir şey denedim ve mavi ekranla karşılaşmadım. Burada bırakayım mı yoksa mavi ekran hatası alana kadar devam mı edeyim?

@443652 bırakabilirsin de neden buradan yapıyorsun ki? Radeon Software daha detaylı ve iyi AMD kartlar için.
Ben amd üzerinden otomatik hız aşırtma dediğim zaman mavi ekran yiyorum, başka türlü mü yapmam gerekiyor?

Konunuzda okuduğum gibi yapacaktım ancak voltaj normal olarak maksimumda, voltajı arttıramamamın sebebi nedir?
842.jpg

Son düzenleme:
@443652 voltaj fazlasıyla yettiği için olabilir mi 😄? Ben OC yaparken voltajı 1100v olarak tuttum örneğin.

@443652 voltaj fazlasıyla yettiği için olabilir mi 😄? Ben OC yaparken voltajı 1100v olarak tuttum örneğin.

1150 voltaj %100 olarak gözüküyor? Yanlış mı yaptım anlamadım.

Ben amd üzerinden otomatik hız aşırtma dediğim zaman mavi ekran yiyorum, başka türlü mü yapmam gerekiyor?

Konunuzda okuduğum gibi yapacaktım ancak voltaj normal olarak maksimumda, voltajı arttıramamamın sebebi nedir?Eki Görüntüle 1425749
Kartı bozmayasın diye amd 1150 mV’den fazla voltaj vermene izin vermiyor. O voltaj ile frekansı çıktığı yere kadar çıkartacaksın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı