O zaman fabrikadan zaten maksimum oc ile çıkmış ve senin daha fazla yapabileceğin bir şey yok.Şuan normal olmasına rağmen çöküyor /:
O zaman fabrikadan zaten maksimum oc ile çıkmış ve senin daha fazla yapabileceğin bir şey yok.Şuan normal olmasına rağmen çöküyor /:
Kino hocam 2750 de kullanıyor.O zaman fabrikadan zaten maksimum oc ile çıkmış ve senin daha fazla yapabileceğin bir şey yok.
Oc performansı kartların silikon kalitesine göre değişiyor maalesef. Her kartta aynı değerler stabil çalışmayabilir. Bu arada memory için +300 fazla gelebilir. +200 gibi değerler daha stabil olur. Çekirdek ise dediğim gibi silikon kalitesine bakıyor.Kino hocam 2750 de kullanıyor.
Kino hocam 2750 de kullanıyor.
%20 yapmak mı gerekiyor? Bende en fazla 4 oluyor.Voltajın ve VRAM frekansın kaçta? Yandan güç limitini %20 yaptın mı?
Böyle;@443652 ayarlarını yapıp bir ekran görüntüsü atsana merak ediyorum Radeon Software nasıl görünüyor sende.
2644 normal frekans. Benim bildiğim normal referans 6600 XT 2400 MHZ. Yani bu ekran kartını 2800 yapamaz mıyım?@443652 seninki fabrika çıkış OC olduğundan değerler farklı sanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.