Martian95
Megapat
Daha fazla
BIOS güncellemelerinden sonra CPB, PBO gibi ayarlar aktif edilebilir. Bu da işlemciye güç veren ve ısı da getiren özelliklerdir. BIOS üzerinden kontrol eder misiniz?
@Martian95 BIOS pilini söküp 2-3 dakika bekledikten sonra geri tak bakalım. CMOS resetlesin kendisini.
Hocam sağ olun PBO açıkmış kapatınca düzeldi. Bir şey danışmak istiyorum sizlere, bugün MSI B550 Tomahawk için BIOS güncellemesine baktığımda seri no yazıp sonunda A94 yazıyordu. (kendi BIOS sürümüm) fakat MSI'in internet sitesinde son sürüm için A90 yazıyordu. Kafam karıştı ama son sürüm olan A90'ı kurdum. Sonra konu üzerindeki super Memory... Aktif edip size de buraya işlemci ısınmaya başladı demiştim. Şimdi kafanız karışacak ama sormak istediğim soru şu, MSI sitesindeki BIOS sürümü A90 yazıyor ama Build date yeni bir tarih, benim eski BIOS A94 yazıyor ama Build date eski bir tarih, hatta az önce tekrar A94'e çektim BIOS'u ısınma oluyor diye. Bana ne önerirsiniz? Yani neden A90 yazıyor yeni sürümde? Yani ben şimdi tekrar A90'a mı çeksem BIOS sürümünü? Çünkü en güncel onu gösteriyor.