6650 XT ekran kartının 78 derece olması normal mi?

Kasa fanları dediğim gibi soğutmaktan çok sirkülasyon görevi gören fanlardır. Bir tık çekebilirsin, sakın maksimum yapma boşuna kükretmiş olursun.

O zaman ben ekran kartını 1-2 saat daha test edeyim 78 falan normal ise hiç ellemiyorum. 80 üstü görürsem BIOS'tan fan ayarlarını yükseltirim. Umarım sende burada olursun hocam ben pek anlamıyorum bu işlerden bir tık daha yardımına ihtiyacım olabilir :D
 
Msi afterburner'dan kontrol ediyorum gpu sıcaklığını hotspot dediğiniz nedir ?
Değiştirmediyseniz Alt+R ile AMD Adrenalin panelini açmanız lazım. Üstten performansa basıp GPU altındaki sekmelere bakın. Bağlantı yeri sıcaklığı ve geçerli sıcaklık var. Bağlantı yeri sıcaklığı hotspot oluyor. Diğeri 78 ise sorun var.
 
@efe014 üstteki çip sıcaklığıdır, alttaki "2" olan ise hotspot.

Screenshot_2.jpg
 
Yaptım hocam aynı ayarları. Chrome'u arka plandaki çalışan her şeyi kapattım sıcaklık 43-44 dereceydi bilmiyorum fazla gibi geldi bana ne yapmamı önerirsin BIOS'tan fan ayarlarını Max'a çekmeli miyim sence yoksa biraz arttırsam yeterli olur mu?

Düzeldi mi kanka? Aynı sistem bende de var, ekran kartının sıcaklığı biraz fazla. Düzeldiyse nasıl düzelttin, söyleyebilir misin?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı