6700 XT sistemde monitöre dalgalı görüntü geliyor

burakberkk

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir sistem topladım ve Display Port kablosu ile monitörü bağladım. Görüntü çok nadir de olsa anlık kesilip geliyor ve görüntü sabit değil ekrana dikkatli bakınca piksellerin hareket ettiğini görebiliyorum. Sorum neden kaynaklı olabilir? Eski sistemimde de aynı Display Port kablosunu ve monitörü kullanıyordum ve bu sorun yoktu yani kablodan veya monitörden olduğunu düşünmüyorum. Ekran kartını tam oturtamamış olabilir miyim diye düşündüm onun dışında bir şey bulamadım. Sistemim bu:

Monitörden olduğunu düşünmemekten ziyade yine de emin olmak için hdmi vs ile TV de deneseniz iyi olur. Ekran kartı tam oturmasa olmaz zaten olmadı çıkarıp Bi daha takardınız yani ondan kaynaklı olduğunu sanmıyorum.

Yeni bir sistem topladım ve Display Port kablosu ile monitörü bağladım. Görüntü çok nadir de olsa anlık kesilip geliyor ve görüntü sabit değil ekrana dikkatli bakınca piksellerin hareket ettiğini görebiliyorum. Sorum neden kaynaklı olabilir? Eski sistemimde de aynı Display Port kablosunu ve monitörü kullanıyordum ve bu sorun yoktu yani kablodan veya monitörden olduğunu düşünmüyorum. Ekran kartını tam oturtamamış olabilir miyim diye düşündüm onun dışında bir şey bulamadım. Sistemim bu:
Monitör?

Monitörden olduğunu düşünmemekten ziyade yine de emin olmak için HDMI vs ile TV de deneseniz iyi olur. Ekran kartı tam oturmasa olmaz zaten olmadı çıkarıp bir daha takardınız yani ondan kaynaklı olduğunu sanmıyorum.

Eski sistemimle deneme yaptım 1660S ekran kartı vardı onda da. Bir sorun yoktu. HDMI maalesef elimde yok su anda. Deneyebileceğim bir başka monitör, TV yok.

AOC 24G2U.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı