Çözüldü 6700 XT sistemin Olay görüntüleyicisinde Kernel Power 41 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ekran kartı
6700XT
Anakart
H610MK
İşlemci
12400F
Sistemimde hiç donma kapanma sorunu falan olmamasına rağmen olay görüntüleyicisinde bu hata var. "Sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. Bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir."

Çözüm
Hocam her oyunda yaşadığınız bir sorun ise sistemde yazılımsal yada donanımsal bir hataya işaret ediyor. Eğer temiz bir format atıp son sürücüleri güncellediğiniz( amd ekran kartı için stabil olanı) zaman yine aynı hataları alıyorsanız oynadığınız oyunların dosyalarının doğru olduğundan emin olun korsan oyunlarda olur bu hatalar çoğu zaman eğer orda da sorunum yok derseniz donanımsal bir probleminiz olabilir. Burda da 2 parça söz konusu güç kaynağı ve ekran kartı. Güç kaynağınızı test edebilirsiniz aynı şekilde ekran kartınızıda iki parçayı da ayrı ayrı test etmenizi tavsiye ederim.
Güç kaynağınızı tam olarak bulamadım büyük ihtimal modeli yanlış söylediniz ama 550W olarak düşünürsek yeterli o açıdan sorun yok. Yüksek ihtimalle oyundan kaynaklı bir çökme yaşıyorsunuz GOW oynarken aynı hatayı bende alıyordum format denedim güç kaynağı bile değiştirmiştim ancak diğer oyunlarda sorun yokken GOW'da sürekli bu hatayı alıyordum. Oyunda da sorun olmadığını düşünürsek sisteminizi formatlamanızı öneririm sistemde yada oyunda bozuk dosyalarınız olabilir ayrıca oyun içerisinde sıcaklık kullanım değerleri güç tüketimleri gibi ayrıntıları da atarsanız daha iyi olurdu.

550b olacakmış yanlış söylemişim. Sonuç olarak donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Oyun testlerindeki kullanım oranlarım internetteki test videolarıyla hemen hemen aynı. Ets2 oynarken sadece oyun kapanmıştı birkaç defa. Bana sıkıntı olmadığı sürece çözmek için uğraşmalı mıyım uzun vadede sisteme zarar verir mi?

Hocam her oyunda yaşadığınız bir sorun ise sistemde yazılımsal yada donanımsal bir hataya işaret ediyor. Eğer temiz bir format atıp son sürücüleri güncellediğiniz( amd ekran kartı için stabil olanı) zaman yine aynı hataları alıyorsanız oynadığınız oyunların dosyalarının doğru olduğundan emin olun korsan oyunlarda olur bu hatalar çoğu zaman eğer orda da sorunum yok derseniz donanımsal bir probleminiz olabilir. Burda da 2 parça söz konusu güç kaynağı ve ekran kartı. Güç kaynağınızı test edebilirsiniz aynı şekilde ekran kartınızıda iki parçayı da ayrı ayrı test etmenizi tavsiye ederim.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…