R5 5600 sistem 20300 TL'ye değer mi?

Daha iyisi yapılabilirdi bu bütçede. Klavye, mouse, HDD yine aynı kalsın 2K ediyorlar toplam. 18300 TL bütçeye de @ArthurMorgan33 attığı sistem ile şu monitör sığıyor.

Senin aldığın alet uygun fiyatlı olmamış ama NVIDIA tarafının fiyatlarına bakınca büyük bir kazık da yok ortada.

Daha iyisi yapılabilirdi bu bütçede. Klavye, mouse, HDD yine aynı kalsın 2K ediyorlar toplam. 18300 TL bütçeye de @ArthurMorgan33 attığı sistem ile şu monitör sığıyor.

Senin aldığın alet uygun fiyatlı olmamış ama NVIDIA tarafının fiyatlarına bakınca büyük bir kazık da yok ortada.

evet mesela arkadaşın attıgı daha uygun fiyatlı ama dediğin gibi, nvidia olmasını istiyorum. üstelik marka takıntım da oldugu için

dışarda da toplasam , yine corsair tercih etmek isterdim mesela ramler de. Biraz daha bütçem olsa İntel tercih etmek isterdim. eğer daha iyisi olabiliyorsa iade eder onu alırım dert değil. Stok muhabbetinden dolayı hemen aldım. çok ekstra araştırma fırsatım olmadı

Dışarda da toplasam, yine Corsair tercih etmek isterdim mesela ramlerde.

Corsair iyi bir RAM markası değil, zaten kendileri bellek üreticisi değiller. Normal kullanmak için alınırlar ama overclock için pek uygun olmuyorlar Dominator serileri dışında. Ben 2 kere Corsair kullandım çok memnun kaldım diyemem.

Aynı fiyatta Crucial, GSkill gibi markalar daha iyi RAM sunuyorlar.

Corsair ramler pek iyi değil aynı fiyata crucial ve kingston daha iyi ramler koyuyor.

@Özgür Gurucan ben senin arkadaşın değilim, tavrına dikkat et.
Toplam 15946₺. Hazır sistem istersen de PC Hocası'nın iki sistemi var, bir tanesinin stoğu olunca alabilme şansın var. Karşında askerlik arkadaşın yok tavırlarına dikkat etmen gerekir dostum. Her gün kampanyalar oluyor, 3 gün önce RTX 3060 Ti 9308₺ idi. Ayrıca, AMD önermemin nedeni sadece oyun oynayacak olman. 3D Artist, 2D Artist, Grafik Tasarımcı, Game Designer, veya Game Developer olsan sana zaten asla AMD önermem. Daha ucuza RTX 3060 performansı alma şansın var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı