6700 XT vs 3060 Ti

Amaç yayın diye belirtmiştiniz diğer konuda. Öyle değilse 6700 XT alınabilir. Bu arada 6700 XT'nin 3070'den daha güçlü olması gibi durum pek yok. Hali hazırda ağır AMD tabanlı oyunlara optimizasyon getiriyor o kadar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Amaç yayın diye belirtmiştiniz diğer konuda. Öyle değilse 6700 XT alınabilir. Bu arada 6700 XT'nin 3070'den daha güçlü olması gibi durum yok. Hali hazırda ağır AMD tabanlı oyunlara optimizasyon getiriyor o kadar.

Yayın işin içinde var ancak yayın değil daha çok oyun amaçlı, diğer konuda eksik yazmışım sanırım.

Şu baya ucuzmuş, bilgisi olan var mı kart hakkında? Google'da herhangi bir veriye ulaşamadım. Pek tutulan bir model değil galiba ASRock.

Yayın işin içinde var ancak yayın değil daha çok oyun amaçlı, diğer konuda eksik yazmışım sanırım.

Şu baya ucuzmuş, bilgisi olan var mı kart hakkında? Google'da herhangi bir veriye ulaşamadım. Pek tutulan bir model değil galiba ASRock.
Konusu var:

Sinerji’de indirimde olan Nitro+:

Konusu var:

Sinerji’de indirimde olan Nitro+:
Bu çok iyiymiş, teşekkürler. 6750 XT bulmuştum ancak arasında 2K fark var, değmez diye düşünüyorum.

Sipariş geçildi, 6700 XT Nitro+ alındı. yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Hocam çok fark var ya, hala 3060 Ti düşünüyorduk mesela ancak fiyatı görünce düşünmeden geçtik.

Teşekkürler hocam, sizin daha iyisi olsun inşallah.
Usta ben konunun başını tek okudum hiç gerek yok arada öyle muazzam bir fark yok en iyisini yapmışsınız.

2600 çoğu oyunda yerleri öpüyor, mesela Elden Ring'de baya bir drop var ve 60 FPS kilidinden dolayı da 45-50'ye düşüyor çoğunlukla. Kart %45-50 gibi bir oranda çalışıyor. Diğer oyunlarda çözebiliyorum ancak işlemci odaklı oyunlarda sıkıntılı maalesef. 5700X anca toplar sistemi sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı