6700k GTX1070 Sistem önerileri

battlesoldier14

Hectopat
Daha fazla  
  • İşlemci: Intel Core i7 6700k
  • Anakart: MSI Z170A Gaming M5
  • Ekran Kartı: MSI GTX1070 Gaming X 8 GB
  • Bellek:Kingston HyperX Fury Black 2400MHz 16GB(8x2)
  • HDD: WD Blue 1 TB 7200 Rpm
  • SSD: Samsung 850 evo 250GB
  • Kasa: Cooler Master Mastercase Pro 5
  • Güç Kaynağı: Seasonic M12-II 620W
  • Sıvı Soğutma: Tundra TD02-E
Son 3 bileşen biraz pahalıya patlıyor. Kalitesi eşdeğer, sade ve şık bir tasarımı olan kasa önerilerinize de açığım. Değiştirmemi önerdiğiniz veya şöyle olsa daha iyi olur dediğiniz başka sistem parçaları varsa yazınız lütfen. Ben böyle bir şey düşündüm ancak emin değilim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kendi sistemimde Corsaır Spec-Alpha kasa kullanıyorum yeterince geniş ve soğutma performansı gayet yeterli ekstra olarak şık bir kasa. Anakart konusunda MSI Z170A Gaming Pro Carbon alabilirsiniz aynı performans veriyor denenmiştir. Psu olarak ZM700-GLX 700W 80+ kullanıyorum 640W max veriyor ve aldığımdan beri 15 defa elektrik gidip gelmesi yaşadım elektrik düzenlemesinden dolayı hiç bir sorun yaşamadım, ek olarakta sessiz bir psu(masanın üzerinde kullandığım halde). Soğutma konusunda birşey diyemiyeceğim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı