6700K + GTX970 - Render & Gaming Toplama

Mertosko

Hectopat
Yer
İstanbul / Kartal
Daha fazla  
Meslek
Mimar
Evet arkadaşlar, uzun zamandır doların düşmesini bekliyordum ve bu hafta içinde bilgisayarı almaya karar verdim. Öncelikle belirteyim, bilgisayarım Render & Gaming bir bilgisayar olacak. Nihayetinde hepimiz insanız ve gözümüzden kaçan bir şeyler veya daha iyi bir öneri olabilir. Sistemin şuan ki fiyatı 5.677 TL
Yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum.

Dosya Ekleri

• EN GÜNCEL PC SİNERJİ.png
    EN GÜNCEL PC SİNERJİ.png
    35,1 KB · Görüntüleme: 468
@srt Video değil 3D max tarzında render olucak. Mimarlık okuyorum :)
@Persistent GPU'yu yükselt derken anlamadım. Kalitesini mi yoksa W değerini mi? Monitör olarak da Sinerji'den 650 TL yi aşmayacak bir HDMI çıkışlı monitör önerebilir misiniz ?

Tek tavsitem 3.5gb VRAM'e sahip gtx 970 herine 8 gb VRAM'e sahip olan r9 390 veya r9 390x almanız olacaktır. Oyunlarda bu miktar şimdilik her ne kadar önemsiz gözükse de ileriye yatırım amaçlı olarak daha mantıklı bir seçim olacaktır. Benzer fiyata daha iyi bir performans alırsınız.

@BurakUludağ Açıkçası halen aklımda birkaç soru var. birisi de AMD mi yoksa NVIDIA mı kullanmam gerektiği. Oyunlarda sıkıntı yok fakat nvidia'nın CUDA çekirdeği özelliğinin Render da çok daha iyi olduğu yönünde birkaç yazı okudum. Tercihim o yüzden GTX970 oldu. Bu konuyla ilgili bir bilgiye sahipseniz benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Render performansında grafik kartından çok asıl rolü üstlenen işlemci ve belleklerdir bu yüzden 6700k tercihinizi değiştirmeyin.
r9 390 daha iyi bir seçim olacaktır. Geleceğe yatırım yapın anlık düşünmeyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ingilizce seviyen yeterliyse bu abimiz çok güzel anlatıyor.
Devamlı takip ettiğim, tavsiyelerini dinlediğim bir kanaldır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı