6700TL'ye Monitör Dahil 4K Oyun Sistemi

Cern99

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhabalar. 6700TL bütçesi olan arkadaşlar bu sisteme göz atabilirler.

20180728_183606.jpg

Monitör: Samsung LU28E590DS 28" 1ms (2xHDMI+Display) 4K Ultra HD Led Fiyatı
Aşağı yukarı test sonuçları böyledir;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

6700TL bütçe ile monitör dahil daha çok FPS verecek bir sistem toplayabilen paylaşabilir. Saygı çerçevesinde tartışabiliriz. Ben de bilgilenmiş olurum.
Önemli Not: Sistem kötü, işe yaramaz demeden önce önyargılarınızı bir tarafa bırakıp nedeni ile kötülemenizi öneririm. Test sonuçları ortada, 4K'da darboğaz söz konusu değil zaten sistem 4K için toplandı. Bu fiyata Türkiye'den daha çok performans alacak bir sistem toplayabilen varsa yoruma beklerim.

Son düzenleme:
Merhabalar,

Başlığa "4K Oyun Sistemi" yazmışsınız fakat seçtiğiniz monitör Full HD. Bu bütçeye maalesef 4K oyun sistemi toplayamazsınız. İkinci el parçalarla sistemi bir ihtimal toplasanız bile 4K monitörü sisteme dahil edemezsiniz.
Teşekkürler, linki düzelttim bir daha bakabilirsin.

Kankacım bu sistemdeki işlemci 1070'i hardcore darboğazlar sen bence AliExpressten bir tane toplamda 4200 TL'ye İ7 4790K (1080 Tİ'ı darboğaz yapmıyor :p),GTX1070 ve 16 GB RAM alırsın kalan 2500'e de PSU ile kasa PSU 750 W +80 olursa iyi olur 500 TL'ye vardır belki daha ucuz Corsair'in 650 W +80'de rahatça işini görür senin.

Kankacım bu sistemdeki işlemci 1070'i hardcore darboğazlar sen bence AliExpressten bir tane toplamda 4200 TL'ye İ7 4790K (1080 Tİ'ı darboğaz yapmıyor :p),GTX1070 ve 16 GB RAM alırsın kalan 2500'e de PSU ile kasa PSU 750 W +80 olursa iyi olur 500 TL'ye vardır belki daha ucuz Corsair'in 650 W +80'de rahatça işini görür senin.
4K da darboğaz olmuyor değerler videoda mevcut. Fakat dediğin sistem fiyatlar doğru ise daha mantıklıdır tabi gümrük vergisi falan karışmazsa.

Türkiye'ye gönderiliyorsa gümrüğe yakalanmaz yani ben de öyle.
O Amazon için geçerli. Aliexpress'te yakalanma ihtimali var. Çünkü fakettiysen kargo fiyatı 5 6 Dolar gibi komik rakamlar. Amazon'a bakarsak 100 Dolarlık ürün için 50 Dolar kargo ücreti istiyor.

O Amazon için geçerli. Aliexpress'te yakalanma ihtimali var. Çünkü fakettiysen kargo fiyatı 5 6 Dolar gibi komik rakamlar. Amazon'a bakarsak 100 Dolarlık ürün için 50 Dolar kargo ücreti istiyor.
Ben o kadar sipariş verdim AliExpress'ten ama ben de öyle bir sorun olmadı o zaman Amazon'danda bulabilirsen olabilir güvenemiyorsan AliExpress'e

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı