6700XT ekran kartlarında WattMan sorunu devam ediyor mu?

Hala Wattman argümanını ortaya koyanlar var :D Son 1 senede RTX 4090'ların yaklaşık %20'sinin güç konektörü alev aldı :D Sizin savunduğunuz argüman(Wattman) RDNA2 ve 3 mimarisinde yok denecek kadar az. Yok ama gene de varsayıyorum, fiziksel kartıma zarar gereceğine mavi ekran yemeyi tercih ederim ;)

1719815560379.png

Hala Wattman argümanını ortaya koyanlar var :D Son 1 senede RTX 4090'ların yaklaşık %20'sinin güç konektörü alev aldı :D Sizin savunduğunuz argüman(Wattman) RDNA2 ve 3 mimarisinde yok denecek kadar az. Yok ama gene de varsayıyorum, fiziksel kartıma zarar gereceğine mavi ekran yemeyi tercih ederim ;)
Son 1 yıl vs amd'nin kariyeri.

RX500 serisi almıyoruz burada, son nesillerde WattMan binde bir karşılaşılacak bir hata oldu RX 6000-7000 almaya mni olack bir durum değil.

Yazılım kaynaklı sıkıntıları hala daha oluyor ama bir önceki sürücüyü kullan devam et.

Oyunda kullanılacak anladığım kadarıyla paşa paşa kullanılır.

RX 6700XT almayı düşünüyorum fakat kart ile ilgili çok şikayet gördüm. WattMan problemi varmış fakat başlıklar 2023 yılından kalma, bu yıl hala sorunu devam edenler var mı?

WattMan hata değil fazla OC yapılınca karşınıza cıkan bir hata bende 6700 var XT siz hali hiçbir sorun yaşamadım.

Forumlar ve YouTube gibi medya araçlarını okuyun hala s tier sistemlerde sorun yaşayan var.

Param var 25 bin TL verip kart alacağım ve maviekran bekleyerek mi geçecek aylar yıllarım yok kardeşim almam aldırmam.
Mağarandan çık müsait olduğunda, körü körüne bu ideayı savunmanız çok kötü. Üst segmentte Nvidia'nın rakibi yok evet ama küçük sorunları var. Orta ve üst segmente yakın yerlerde ise AMD çok iyi. Giriş ve orta segmente kadar olan kısımda da AMD çok iyi.

@nvidia çok ön yargılısın daha 4 yıl önce AMD Radeon R7 370 4 GB ekran kartını almıştım bilen bilir bu kart kronik sorunlu bir kartdır. 2 yıl boyunca hiçbir sorun olmadan kullandım ve VRAM arızası verdi bu kart kronik olduğu için kartı ısıtarak kullanmaya devam ettim. 2 yıl daha geçti ve kartta hiçbir şekilde WattMan arızası gibi bir arızayla karşılaşmadım. Şimdi ise RX 6800XT ekran kartına geçiş yaptım 1-2 ay oldu geçiş yapalı kartın bana verdiği tek zarar fan sesinin sesli olması. Tabii oda markaya göre değişir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı