6700XT kaç paradan çıkış yapacak?

Bütçe
7200

Amanita

Kilopat
Makaleler
1
Soru başlıktadır. 6700XT almak istiyorum Amazon.co.jp'de 104000 (7174 TL) ¥e ön sipariş açıldı oradan versek mi daha uygun olur yoksa TR'de beklesem mi? Bir de bu 104000 Yen'e vergiler dahil anladığım kadarıyla. Tax-inclusive yazıyordu.

Soru başlıktadır. 6700XT almak istiyorum Amazon.co.jp'de 104000 (7174 TL) ¥e ön sipariş açıldı oradan versek mi daha uygun olur yoksa TR'de beklesem mi? Bir de bu 104000 Yen'e vergiler dahil anladığım kadarıyla. Tax-inclusive yazıyordu.
Japonya'dan nasıl sipariş veriyorusununuz acaba? Ben bir türlü beceremedin. Türkiye'ye teslimat yok uyarısıyla karşılaştım sadece.

TR'de bekleme bence 3060'dan daha performanslı bir kart, oyun teslerini izledim buradan 9.000'den aşağı gelmez gibi.

En az 10 bin. Vatan'da 12 binden Gigabyte 6700 XT listelendi. Sistemle alırsan indirimle 9-10 bin olur herhalde.

Ayrıca Japonya'da ön sipariş sona erdi. Belki ilerleyen zamanda tekrar açılır. 6700 XT, RTX ve DLSS hariç RTX 3060'tan çok daha iyi, RTX 3070'e yakın, bir tık altında.

En az 10k Vatan da 12K'dan Gigabyte 6700XT listelendi. Sistemle alırsan indirimle 9-10k olur herhalde.

Ayrıca Japonya da ön sipariş sona erdi. Belki ilerleyen zaman da tekrar açılır. 6700XT RTX ve DLSS hariç RTX 3060'dan çok daha iyi, RTX 3070'e yakın bir tık altında.

Evet şimdi gördüm. Kapanmış ön sipariş olan yer. Büyük ihtimalle onaylanmayacaktı zaten de neyse. 6-7 k ya satılacak TR'de deyince millet ikilemde kaldım.
Japonya'dan nasıl sipariş veriyorusununuz acaba? Ben bir türlü beceremedin. Türkiye'ye teslimat yok uyarısıyla karşılaştım sadece.
Ön sipariş açılmıştı da kapanmış bile.

Evet şimdi gördüm. Kapanmış ön sipariş olan yer. Büyük ihtimalle onaylanmayacaktı zaten de neyse. 6-7 k ya satılacak TR'de deyince millet ikilemde kaldım.

Ön sipariş açılmıştı da kapanmış bile.

Şu an ki şartlarda 6-7 K olursa çok iyi ama bence mümkün değil boşu boşuna heveslenmeye gerek yok. Türkiye de RTX 2060 - RX5500 XT 8GB bile 6000-6500 civarı satılıyor tek olarak.

Tekli olarak satın almayın şuan. İlla alacaksanız hazırsistemi bekleyin aynı fiyata alırsınız çünkü. Diğer parçaları satın ekran kartını kullanın. Rtx 3060 ın tekli fiyatının hazır sistemli fiyatından daha pahalıya denk geldiğini gördük.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı