68.500 TL'ye 4070 Ti Super sistem alınır mı?

Kasa işi dediğim gibi, attığınız kasanın benimkinden daha kötü olduğunu vesaire kesinlikle iddia etmiyorum. Sadece masterboxun makyajını çok beğeniyorum. Lakin PSU’da sanırım modülerlikten feda edip attığınız Kyber’ı alacağım. 1000₺ gibi ufak rakamlar bile bu bütçede benim için önemli. Kıymetli tavsiyeleriniz için sağolun.

Buna ek olarak aklımda bu sistemi 2 parça halinde almak var. Yani bir kısmını 2 ay taksitle alıp 2 ay sonra kalanını almak. Böyle bir senaryoda sanırım 80-85 civarlarına çıkabilirim. Sizce daha mı mantıklı olur, yoksa fiyatların zam yeme ihtimali var mıdır? Buna ek olarak 80-85 bütçelerine çıkacak olsanız 4080 Super’e geçer miydiniz, yoksa ekran kartını sabit tutup diğer bileşenlere mi abanmak mantıklı olur?
Birkaç ay sonra piyasada ciddi oranda hem RTX 5000 hem de RX 9000 serisi kartlar bolca bulunacak. Bu durumda 9700X'i daha iyi bir anakart ve PSU ile kombinleyip ekran kartını en sona bırakmak pek yanlış olmaz. He dolar minimal derecelerde yükseliyor ama her şeyin acayip oranda zamlanacağını düşünmüyorum.

Ben 7800x3D-4070 Ti Super temelli yayıncı bir arkadaşımın sisteminde Lexar RAM kullandım. EXPO profili seçerken, Memory context restore açarken bir soru yaşamadı. Tabii içinize sinmediyse bir şey diyemem. PSU konusunda yaklaşık 1K fazla ödeyerek BitFenix Gold tercih edebilirsiniz. Lakin Kyber'in 12VHPWR konektörü 600W olarak listelenmiş. Onu göz ardı etmeyin. Kasa hususunda bir noksanlık yok diyebilirim. Üst tarafta 360 mm radyatör desteği, geniş iç hacim, hava geçirgenliği yüksek. Yine de tercih sizin tabii.

Lian Li Lancool 216 kullanıyorum bende fan sesleri çok gürültü haberiniz olsun
Bilmiyorum belki de bende hata vardır.

Lian Li Lancool 216 kullanıyorum bende fan sesleri çok gürültü haberiniz olsun
Bilmiyorum belki de bende hata vardır.
PWM fanlar onlar. Smart Mode'a çekip PWM olarak kullanıldığı sürece rahatsızlık vermesi mümkün değil.

Peki kabloları direk anakartamı takmalı yoksa kontrol cüyemi.
Anakarta hangi şekilde bağlarsanız bağlayın bir BIOS - yazılım kontrolü sağlarsınız. Kontrolcüye bağlanırsa yönetim kumanda da ya da kasa reset tuşunda olur.

Birkaç ay sonra piyasada ciddi oranda hem RTX 5000 hem de RX 9000 serisi kartlar bolca bulunacak. Bu durumda 9700X'i daha iyi bir anakart ve PSU ile kombinleyip ekran kartını en sona bırakmak pek yanlış olmaz. He dolar minimal derecelerde yükseliyor ama her şeyin acayip oranda zamlanacağını düşünmüyorum.
Bütçe arttırıp R9 5900XT almayı düşünüyorum, işlemci hakkında görüşünüz var mıdır? Yanına x serisi bir anakart çekeceğim muhtemelen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı