Donanımlar görseldeki gibi, elimde ek olarak sıvı soğutma var 360'lık. Bu fiyata alınabilir bir kombinasyon mu? Yoksa önerebileceğiniz daha iyi alternatifler var mı?
O ekran kartı zaten 70k değil mi nasıl 68k ya sistem ola biliyor.
5070 o bu 4070 ti superO ekran kartı zaten 70k değil mi nasıl 68k ya sistem ola biliyor.
Hazır sistemlere bakmanı öneririm. Fiyatı bana pahalı geldi.
Hayır kart 36K´ya bulunabiliyor.
Parçalar 1-2k fark edecek şekilde farklı yerlerde satılıyor. Aynı sistemi zorlasam 60-61’e de toplarım fakat benim amacım taksit. Taksit mühim. Trendyolda hepsine 6 ay peşin fiyatına yapabiliyorum.Tek tek toplamayi dene belki daha iyi parcaslarla daha ii fiyat alirsin bilmiom 7600x o fiyatta biraz pahali geldi bana
5070’le karıştırmışsındır.O ekran kartı zaten 70k değil mi nasıl 68k ya sistem ola biliyor.
4070 super tercih ederdim![]()
GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER SG 1-Click OC 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47UZM6MD6MER) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Serisi GPU’lar, DLSS 3 desteğiyle oyuncular ve içerik oluşturucular için hızlının ötesindedir.www.gaming.gen.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.