68 Mbps iyi midir?

Arkadaşım o paket açınca da çubuğa sayıyor. Ben de kullandım biliyorum. Bana karşı çıkmayın. Diyorum ki Mbps gösteriyor ama terim yanlış. Mb/sn değil.
Hatta bazen orada 968Mb/sn bile görebilirsiniz. Çünkü bazı indirmelerde de paket açınca oradaki dosya boyutu değişmesine göre hız gösteriyor. Belki doğru hızı bile görmüyor olabilirsiniz şu an. Ben 114 Mbps internetimde 968 Mbps bile dediğini gördüm yani. Onun internet hız ölçütü tamamen yanlış...

Hocam bana göre mükemmel. Ben 20kb/sn alıyorum, bana göre cennet orası.

Ben ne dedim bir okur musun?
Tamam ben onu demiyorum hocam. Xbox terimlerine yanlış demişsiniz, hayır değil diyorum ben de. Bana da buradaki bir arkadaş yakın zamanda öğretti.

1686828275859.png

Diğer saniyede 136 MB, dakikada 8 GB falan zaten ayrı bir konu.

Tamam ben onu demiyorum hocam. Xbox terimlerine yanlış demişsiniz, hayır değil diyorum ben de. Bana da buradaki bir arkadaş yakın zamanda öğretti.

Eki Görüntüle 1821964

Diğer saniyede 136 MB, dakikada 8 GB falan zaten ayrı bir konu.
Mbps ile Mb/sn farkından bahsediyorsanız zaten mesajda da terimlerin yanlış olduğunu söyledim ben. Mesajda eksik yanlış hiçbir bilgi yok. Siz bilmediğimi düşünerek öyle yazmışsınız da mesajda da yazdıklarımda bu terimsel farktan bahsettim. Ona istinaden zaten okur musunuz yazdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00