Anakart değişikliğini yapayım o zaman teşekkürler . Bir de 550 w yetersiz gelmez değil mi ?Bence de 2. sistem daha mantıklı, ama yaptığınız anakart değişikliği mantıklı değil.
O anakartı B450 Aorus Elite anakart ile değiştirin, sizin seçtiğiniz anakarttan 43₺ pahalı sadece.
Bu anakart hem atx boyutunda, hem de soğutma performansı ve kalitesi daha iyi.
Kendim toplayınca daha pahalıya denk geliyor2.sistem daha cazip fiyat ve özellik açısından işlemci de yeterli gelecektir ama kendiniz toplayınca da aynı fiyata gelecek mi o siteden.Kendiniz toplamanızı tavsiye ederim daha keyifli.
Anakart değişikliğini yapayım o zaman teşekkürler . Bir de 550 w yetersiz gelmez değil mi ?
Yardımınız için teşekkürler. İkinci sistemin anakartını B450 Aorus Elite ile değiştirerek sipariş veriyorum.Zotac'in kendi sitesinde RTX 2070 ekran kartının 175W güç tükettiği, önerilen güç kaynağı olarak ise 550W olduğu belirtilmiş.
Hayır 550W gayet yeterlidir. Önerilen güç kısmında, emniyet payı bırakılıyor zaten. Tam kapasitede bile 550W çekmez yani.
Eki Görüntüle 503634
Hayırlı olsun şimdiden, güle güle kullanın. Kendi yapmış olduğunuz değişiklikleri unutmayın (Ryzen 5 3600 ve Toshiba m2 Ssd)Yardımınız için teşekkürler. İkinci sistemin anakartını B450 Aorus Elite ile değiştirerek sipariş veriyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.