6800 TL Sistem Toplama

EnesKr

Hectopat
Daha fazla  
6800 TL bütçem var. Bu iki sistemden hangisini almak daha mantıklı olur ?

Dosya Ekleri

• Ekrann Alıntısı.PNG
    Ekrann Alıntısı.PNG
    41,5 KB · Görüntüleme: 63
  • Ekrannn Alıntısı.PNG
    Ekrannn Alıntısı.PNG
    21,2 KB · Görüntüleme: 62
Bence de 2. sistem daha mantıklı, ama yaptığınız anakart değişikliği mantıklı değil.
O anakartı B450 Aorus Elite anakart ile değiştirin, sizin seçtiğiniz anakarttan 43₺ pahalı sadece.
Bu anakart hem atx boyutunda, hem de soğutma performansı ve kalitesi daha iyi.

Bence de 2. sistem daha mantıklı, ama yaptığınız anakart değişikliği mantıklı değil.
O anakartı B450 Aorus Elite anakart ile değiştirin, sizin seçtiğiniz anakarttan 43₺ pahalı sadece.
Bu anakart hem atx boyutunda, hem de soğutma performansı ve kalitesi daha iyi.
Anakart değişikliğini yapayım o zaman teşekkürler . Bir de 550 w yetersiz gelmez değil mi ?
2.sistem daha cazip fiyat ve özellik açısından işlemci de yeterli gelecektir ama kendiniz toplayınca da aynı fiyata gelecek mi o siteden.Kendiniz toplamanızı tavsiye ederim daha keyifli.
Kendim toplayınca daha pahalıya denk geliyor

Hazır sistem olunca güvenemedim ben açıkçası sorun yaşayan çok kendi dizmen daha güvenilir.hazır sistemse yeterli geliyor diye koymuşlardır ama bence 1.sistemdeki gibi bişey koyulabilirdi 650watt 80 plus.

Anakart değişikliğini yapayım o zaman teşekkürler . Bir de 550 w yetersiz gelmez değil mi ?

Zotac'in kendi sitesinde RTX 2070 ekran kartının 175W güç tükettiği, önerilen güç kaynağı olarak ise 550W olduğu belirtilmiş.
Hayır 550W gayet yeterlidir. Önerilen güç kısmında, emniyet payı bırakılıyor zaten. Tam kapasitede bile 550W çekmez yani.

1582202063451.png

Zotac'in kendi sitesinde RTX 2070 ekran kartının 175W güç tükettiği, önerilen güç kaynağı olarak ise 550W olduğu belirtilmiş.
Hayır 550W gayet yeterlidir. Önerilen güç kısmında, emniyet payı bırakılıyor zaten. Tam kapasitede bile 550W çekmez yani.

Eki Görüntüle 503634
Yardımınız için teşekkürler. İkinci sistemin anakartını B450 Aorus Elite ile değiştirerek sipariş veriyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı