6870 Toxic Crysis 3 düşük FPS sorunu

Gökhan Gök

Hectopat
Yer
Kayseri, Turkey
Arkadaşlar crysis 3 acık betasını oynuyorum, ekran kartım saphira 6870 toxic ve güncel driver. Bütün özellikleri full acıp 1400 e 900 çözünürlükte 20 ila 30 arası fsp alıyorum işin garip tarafı bütün özellikleri en düşük seviyeye düşürdügümde maksimum 40 fsp görüyor ve 30 40 arası seyrediyor. Sizce bu normalmidir ?

Sen ne diyorsun GTX 680 bile o oyunda zorlanıyor. Gelişmiş ayarlar kısmını normal olarak ayarla hepsini. Çözünürlük sonda kalsın, AA'yı kapat, AF'yi ise 4x olarak ayarla. 40 FPS alana kadar ayarları ayarla. En düşükte oynamak zorundasın yapacak bir şey yok.

Fsp'yi başlığı düzenleyen arkadaş yanlış yazmış :) Saphira benim hatam :)

Sistemin diger bileşenleri :
E8400 Curo 2 Duo işlemci 3.00 GHz
800 MHz 4 GB RAM
700 Watt xmatek güç kaynagı
1 terabyte hdd

Ve diger arkadaşların dedigi bütün ayarları tamamen kapatmıştım zaten. Bütün ayarlar low'daydı.

Fsp'yi başlığı düzenleyen arkadaş yanlış yazmış :) Saphira benim hatam :)

Sistemin diger bileşenleri :
E8400 Curo 2 Duo işlemci 3.00 GHz
800 MHz 4 GB RAM
700 Watt xmatek güç kaynagı
1 terabyte hdd

Ve diger arkadaşların dedigi bütün ayarları tamamen kapatmıştım zaten. Bütün ayarlar low'daydı.

FSP değil, FPS, Curo 2 Duo değil, Core 2 Duo, xmatek değil, Xigmatek olması gerek.

Anakartınızı ve RAM'lerin DDR kaç olduğunu yazmamışsınız ama tahmin edebiliyorum. G31 yonga setli ve DDR2 RAM'li sistemde bu değerler çok normal...

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı