69 Mbps altyapı için ISS tavsiyesi

Turkay01

Kilopat
Yeni eve taşındım. 69 Mbps VDSL altyapı var ama sağlayıcıları aradığımda maksimum 50 Mbps paket tanımlayabiliyoruz diyorlar. Öncelikle bu 69'un hepsini kullanabilir miyim, nasıl kullanabilirim herhangi bir şekilde 1000 liraya kadar 69'un üstüne bir şekilde çıkabilir miyim?

TurkNet'ten bir altyapı testi yapın orada kaç Mbps göüküyorsa tamamını alabiliyorsunuz. 35Mbps veya 50 Mbps vb. gibi paketleri yok altyapınız ne kadar destekliyorsa onu veriyorlar tek fiyat.

Genelde 50 Mbps üstü VDSL paketlerde altyapı yetersizliğinden dolayı kopma sorunları oluyor. Bence VDSL için 50 Mbps paket idealdir.

SNR margin değerini 0 yaptım. Yine kopmuyor eski modem de Max 50 Mbps destekliyordu, Keenetic'e geçtim 83 oldu atanabilir değer.

Bence alabilir 69 Mbps ama bölgeden bölgeye değişiyor kopup kopmayacağı.

Fiziksel bağlantın yapılmadan kesin şu hızı alabilirsin diyemeyiz. Saha dolabı - ev arası kablolama, kablo kalitesi dolap yoğunluğu, kablonun yolda parazitlenmeye maruz kalması vs. vs. çok fazla değişken var. Şimdi ne desek yalan olur. Önce kendine uygun bir ISS üzerinden aboneliğini başlat VDSL olarak. Ardından buraya hat değerlerini at yorumlayalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı