6'lı prize 3 bilgisayar ve 2 monitör bağlamak

RedDragonnn

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 2 masaüstü 1 laptop 2 monitör bağladığım 3'lü prizde problem yaşamıyorum ancak daha sağlam bir prize geçmek istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir? 1000TL bandında bir bütçe ayırdım çoklu priz için. Birkaç okuduğum içerikte ev tipi tek prizde 3000W civarındaki gücü sorunsuz dağıtabildiği yazıyordu sorum bunu sağlıklı dağıtacak çoklu priz markalarını pek bilmiyorum. Şu an kullandığım 2 metre kalın tip kablolu 6'lı sağlam görünümlü pelsan marka çoklu priz. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Bağladığım cihazlar:
1000W PSU masaüstü.
650W PSU masaüstü.
200W laptop.
32" monitör.
23" monitör.
65W hızlı şarj telefon adaptörü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, 2 masaüstü 1 laptop 2 monitör bağladığım 3'lü prizde problem yaşamıyorum ancak daha sağlam bir prize geçmek istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir? 1000TL bandında bir bütçe ayırdım çoklu priz için. Birkaç okuduğum içerikte ev tipi tek prizde 3000W civarındaki gücü sorunsuz dağıtabildiği yazıyordu sorum bunu sağlıklı dağıtacak çoklu priz markalarını pek bilmiyorum. Şu an kullandığım 2 metre kalın tip kablolu 6'lı sağlam görünümlü pelsan marka çoklu priz. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Bağladığım cihazlar:
1000W PSU masaüstü.
650W PSU masaüstü.
200W laptop.
32" monitör.
23" monitör.
65W hızlı şarj telefon adaptörü.
Prizini tebrik ederim.

Almayı düşündüğüm ürün link'ini aşağıda paylaşıyorum, ancak neye dikkat etmem gerektiği konusunda bir fikre sahip değilim. Birkaç forum konusundan çıkardığım sonuçlar ise şu şekilde. Kablo kalın, bakır ve yalıtımlı olmalı, yüksek dirençte ısı üretebileceği için ısı dayanıklı parçalardan üretilmiş olmalı, akım korumalı olmalı ve ark oluşturmaması için sıkı bağlantı noktaları olmalı. Yani en azından benim şu an dikkat ettiğim konular bunlar eklemek istedikleriniz varsa yorum altında belirtin lütfen.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı