6S alınır mı?

Alınmaz, bir kere siz ekranından şikayetçi olmuşsunuz. iOS tarafında size hitap eden bir ürün yok bu bütçede. IMEI kayıtlı ürünler var, bilirsiniz. Xiaomi Redmi Note 7, Xiaomi Redmi Note 8, Xiaomi Mi 8 Lite gibi ürünleri bu bütçeye bulabilirsiniz gibi geldi bana. Zamanında telefonuma o kadar teklif edilmişti çünkü. 1200-1300 TL'ye kutulu, sıfır kayıtlısını satıyorlar zaten.

O telefonun ekranı sizin için yeterliyse gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Günlük işleriniz için fazlasıyla yeterli bir cihaz.

6s ile oyun işlerini unutun şarjınız birden bitiyor. Bu yüzden başa baş takas ederek P20Lite aldım kamerası 6S kadar süper değil ama ön kamerası güzel. Oyunları söylemedim P20Lite oyun performansı güzel şarjı 1gün yetiyor. Şunu da ekleyeyim ben aldığımda bataryası kötüydü bu yüzden 0 batarya aldım sizinde şarjınız 1gün gitmiyorsa bir sıkıntı var demektir.

Çok uygun bir fiyata hala alınıp kullanılabilecek bir cihaz. Ama yanında powerbank taşımanı öneririm. Ben de eylül ayında 5S'ten XS'e geçmiştim. 5S'imi son zamanlarda komple powerbank'a bağlı kullanmıştım. 6S bugün şöyle güzel bir powerbank ile hala kullanılır bence.

Alınmaz, bir kere siz ekranından şikayetçi olmuşsunuz. iOS tarafında size hitap eden bir ürün yok bu bütçede. IMEI kayıtlı ürünler var, bilirsiniz. Xiaomi Redmi Note 7, Xiaomi Redmi Note 8, Xiaomi Mi 8 Lite gibi ürünleri bu bütçeye bulabilirsiniz gibi geldi bana. Zamanında telefonuma o kadar teklif edilmişti çünkü. 1200-1300 TL'ye kutulu, sıfır kayıtlısını satıyorlar zaten.

Sonra o IMEI patlamasın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı