6s mi s6 mı ?

LG ve HTC de sevdiğim bir telefon yok fakat Sony olabilir. Yine de Sony aldığımda pişman olursam ne yaparım diyorum kendi kendime. Diğer yandan 6s aldığımda pişman olacağımı hiç sanmıyorum yani aklımın ucundan bile geçmiyor.

6s almak daha mantıklı eğer bütçede sıkıntı yoksa :) ama en az 64 gb almaya dikkat edin 6s in 64 gb sini alamıyorsanız 6 ya göz atın.

6s almak daha mantıklı eğer bütçede sıkıntı yoksa :) ama en az 64 gb almaya dikkat edin 6s in 64 gb sini alamıyorsanız 6 ya göz atın.
Aynen 64 almak lazım, Apple işini iyi biliyor. 16 birde 64 koyuyor ki 16GB hiç bir şeye yetemez. Bilerek 32 de koymuyorlar zaten 64GB almaya zorluyorlar helal olsun ne diyelim :D. Dediğiniz gibi 64 GB alırım alırsam fakat 6 mı 6s mi alsam şimdi onu düşünmeye başladım. 2gb ram'in getirisi çok büyük değil diye biliyorum, touch ıd ise cidden güzel fakat bir onun içinde alınacağını sanmıyorum. Kameraya gelirsek çok fark var mı ki ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı