6TB HDD veya 4TB SSD önerisi

Bütçe
HDD:1000 SSD:2500
Yer
İç Anadolu
3D stüdyo programları, dosyaları için depolamamı artırmak istiyorum.
6TB HDD olarak Toshiba P300 düşünüyorum ama fiyat olarak daha uyguna aynı performansı verebilecek önerilerinizi bekliyorum.
Ayrıca eğer 2500 lira veya altında 4TB SSD bulabilirseniz, HDD yerine SSD düşünebilirim.

Seagate Barracuda ST6000DM003 6TB önerebilirim harddisk olarak. 2500 lira veya altında 4TB SSD bulmanız imkansıza yakın malesef.

Seagate Barracuda ST6000DM003 6TB önerebilirim harddisk olarak. 2500 lira veya altında 4TB SSD bulmanız imkansıza yakın malesef.
Fiyat aralığını 2015-2016da kalmış gibi söylüyorsunuz bu fiyat aralığına imkansız.
3D stüdyo programları, dosyaları için depolamamı artırmak istiyorum.
6TB HDD olarak Toshiba P300 düşünüyorum ama fiyat olarak daha uyguna aynı performansı verebilecek önerilerinizi bekliyorum.
Ayrıca eğer 2500 lira veya altında 4TB SSD bulabilirseniz, HDD yerine SSD düşünebilirim.

Bu fiyat aralığında SSD tarafında anca SATA türünde vardır M2 formunda 1 TB SSD alırsınız.

Fiyat aralığını 2015-2016'da kalmış gibi söylüyorsunuz bu fiyat aralığına imkansız.

Bu fiyat aralığında SSD tarafında anca SATA türünde vardır M.2 formunda 1 TB SSD alırsınız.

Bu varken alinmaz.
Hem daha iyi hem daha ucuz.

Bu varken alinmaz.
Hem daha iyi hem daha ucuz.

Olabilir hocam ben Seagate HDD görünce onu da arasına karıştırdım. EVO'yu anlık göremedim.

Fiyat aralığını 2015-2016da kalmış gibi söylüyorsunuz bu fiyat aralığına imkansız.

Bu fiyat aralığında SSD tarafında anca SATA türünde vardır M2 formunda 1 TB SSD alırsınız.

Bana kalsa Ironwolf veya FireCuda alırım, arkadaşın belirttiği özelliklere ve fiyat aralığına yönelik alabileceği tek şey bu.

Fiyat aralığını 2015-2016'da kalmış gibi söylüyorsunuz bu fiyat aralığına imkansız.

Bu fiyat aralığında SSD tarafında anca SATA türünde vardır M.2 formunda 1 TB SSD alırsınız.

Attigin HDD 5400RPM pek onermem. Bir tik daha verip o modelin 7200RPM versiyonunu almak daha mantikli.

1 ay önce forumda görmüştüm de ondan sordum.

Screenshot_2022-03-20-20-22-47-94.jpg

Bütçeden bağımsız olarak SSD tarafında Samsung marka olmayan önerileriniz var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı