7.1 Gerekli Mi?

Yanlış anlamadıysam 7.1 sanal birşeye yaramıyor. Cloud 2 Stereo kullanmaktansa Alpha Stereo daha iyi doğru mu?
Anakartınıza da bağlı, ses yonganız leş ise Cloud 2 alıp stereo da kullanabilirsiniz. Tabii ki bence Cloud Alpha almak daha mantıklı, ileride ses kartı alırsanız çok daha iyi.

Anakartınıza da bağlı, ses yonganız leş ise Cloud 2 alıp stereo da kullanabilirsiniz. Tabii ki bence Cloud Alpha almak daha mantıklı, ileride ses kartı alırsanız çok daha iyi.

Şimdi tam olarak ben o konulardan anlamıyorum, henüz bir bilgisayarım yok fakat yakın bir zamanda FPS oyun amaçlı 8000₺ bütçeli bir kasa toplayacağım.

Sisteminiz güncel ise Cloud Alpha'yı alın geçin.
Cloud Alpha'da rahat etmeyebilir. Çoğu insan kulaklarında ağrı yaptığını söylüyordu. Çözümü basit yeni bir pad(kulaklık yastığı) almak fakat ekstra masrafa girmek istemeyebilir.

Ben orjinal gelen ile rahat ediyorum bir sorun çıkmadı fakat rahat etmeme ihtimali bulunuyor Alpha ile.

Sisteminiz güncel ise Cloud Alpha'yı alın geçin.

Öncelikle beni aydınlattığın için teşekkür ederim. Yanlış anlamanı istemiyorum, al geç diyorsun ama fiyatı fena değil. Yeni toplayacağım sistemde ses kartım cloud 2 yanında gelen ses kartı kadar iyi değilse? Dediğim gibi bu konulardan pek anlamıyorum ve 2 modelinin gri tasarımını çok beğenmiştim, sanırım gri alpha yok.

Cloud Alpha'da rahat etmeyebilir. Çoğu insan kulaklarında ağrı yaptığını söylüyordu. Çözümü basit yeni bir pad(kulaklık yastığı) almak fakat ekstra masrafa girmek istemeyebilir.

Ben orjinal gelen ile rahat ediyorum bir sorun çıkmadı fakat rahat etmeme ihtimali bulunuyor Alpha ile.
Bence de rahat bir kulaklık, ben 3-4 gün kadar kullandım herhangi bir rahatsızlık hissetmedim. Benim Cloud Core ile neredeyse tamamen aynıydı yapı olarak.

Öncelikle beni aydınlattığın için teşekkür ederim. Yanlış anlamanı istemiyorum, al geç diyorsun ama fiyatı fena değil. Yeni toplayacağım sistemde ses kartım cloud 2 yanında gelen ses kartı kadar iyi değilse? Dediğim gibi bu konulardan pek anlamıyorum ve 2 modelinin gri tasarımını çok beğenmiştim, sanırım gri alpha yok.
Evet Alpha'lar sadece kırmızı. Bence siz mh-752'yi bekleyin, ben olsam beklerdim şahsen acele edip de sonra pişman olmayın. Cooler Master güzel fiyatlandırma yapıyor Türkiye'de.

8000 bütçeli bir kasa topluyorsunuz bence beslememesi zor Alpha'yı.

Nisan başı/ortası gibi ülkemizde olacak bu modeller. Cooler Master çalışanı olmasam kulaklığı burada sabaha kadar övebilirdim. Aklınıza gelebilecek çoğu üst seviye modeli kullandım, ürün gerçekten çok iyi. (Ürün diğerlerinden üstün demiyorum, MH700 serisi çok iyi diyorum)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı