Az önce rekabetçi oyunlar beni bağlamıyor denilmişti. O zaman yayıncılar veya Pro oyuncuların en iyi olduğu konuda neden onlar kim ki yaa zihniyetine geçiyoruz anlamış değilim.
Onların amacı oyunlardaki ses kalitesini yükseltmek değil ki öyle bir şey mümkün mü? Bass, mid tiz vs bahsetmiyoruz burada. Yayıncı veya Pro bir oyuncunun önceliği rekabette en faydalı neyse onu yapmaktır. Yayıncının oyunu iyi oynamak dışında ekstra olarak tabii yayınla ilgili işleri vardır bunlar ayrı konu.
Üstelik bilgi anlamında ses teknolojilerinden zerre bahsedilmiyor. Söylenen tek şey sen kullan da gör bak nasıl daha iyi

veya sen 25 binlik sistem kullandın mı kardeş. Kullanmadıysan konuşmaya hakkın yok.
Ben kulaklığım ile gelen sanal 7.1 özelliğini kullandım. Resmen çöp. Oyunlarda noktasal sesin yerini tespit etmek çok daha zorlaşıyor. Ayrıca markası bilindik bir kulaklık. Bunun dışında filmlerde de kullanmıyorum. Müzikte hele hiç kullanmıyorum. Zaten kulaklığı değiştirdim ve harici ses kartı olmayan Cloud Silver aldım. Normalde Amazon'dan Philips SHP9500 alıp aliden de v moda boompro mikrofon alıp kullanacaktım ama o işi erteledim şimdilik
Sanal hiçbir 7.1 kulaklığın da çok öte bir performans vereceğini düşünmüyorum. Olsa olsa keyif vermek amaçlı kullanılır. Yani oyun atmosferine girmek için. Bu da rekabetçi oyunlarda iş yapmaz. Bu kadar net.
Kullanıp zevk alan veya faydasını görenlere bir şey demem. Ancak Pro tayfa ne biliyor ki kardeş denilirse orada bir durmak lazım.
Konuları daha belirgin ayırmak gerekiyor.
Gerçek olanları var ama bu şekilde. Ancak bir incelemede pek de iyi olmadığı söyleniyor. Çok detaylı araştırmadım.
Single bir oyunda 7.1 kullanırsanız oyunun içinde daha atmosferik bir ses yakalanabilir ve ki misine göre daha keyifli gelebilir. Bana keyifli gelmiyor çünkü suni olarak sesi dağıtıyor bu da hoş gelmiyor tabii zevk alanlar mutlaka vardır.
Razer Tiamat 7.1 V2 Analog/Digital Oyuncu Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Eki Görüntüle 511471
I remain somewhat confused on the subject (for my own amateur competitive gaming), but just wanted to see if there is a vast majority one way or another, for say games like cs:go? My gut says 90% plus will use stereo but I don't know so wanted to get a view and if possible any stat's?
linustechtips.com
Ive heard differing opinions on 7.1 surround sound in headphones. Is it bullshit marketing or no.Is stereo better for fps and hearing footsteps?
linustechtips.com
Im confused about 7.1 and was wondering if you need 7.1 to hear footsteps in amds such as PUBG H1Z1 FORTNITE etc.?
linustechtips.com