7.1 ses kartı önerisi

xClaush

Hectopat
Herkese merhaba. ASUS TUF B450 PRO anakart kullanıcısıyım. Anakartım 7.1 ses kanalı desteklediği yazıyor fakat üzerinde bağlantıyı sağlayacak jak sayısı yok bu yüzden ses kartı almak istiyorum. ASUS Xonar U7 ve Creative Sound Blaster Z aklıma yatan iki ürün ama çok bilgim olmadığı için karşılaştırmasını yapamıyorum. Tatmin edici bir ses gelmesi benim için yeterli.

Bu iki ürün hakkında bildiklerinizi veya başka tavsiyeniz varsa onları paylaşır mısınız?

Bu şekilde yapılabiliyormuş. Anakartın kitapçığında ve internetteki dökümanında böyle gözüküyor.

Screenshot_40.png

Screenshot_41.png

PDF Kaynağı.

Bu şekilde yapılabiliyormuş. Anakartın kitapçığında ve internetteki dökümanında böyle gözüküyor.

Eki Görüntüle 611779

Eki Görüntüle 611780

PDF Kaynağı.

Bunu bilmiyordum teşekkür ederim. Ne yazik ki arka taraftaki bütün portları ses sistemine kullanıp mikrofonumu ön panele takarsam benim için kullanışlı olmuyor. Kulaklık mikrofonu kullanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı