7 3700X ve RTX 2080 Super Sisteme Kasa, PSU ve Sıvı Soğutma Önerisi

High Power 850W 80+ GOLD Performance GD 14cm Fanlı Tam Modüler Güç Kaynağı (HPS-850GD-F14C)

Seasonic gayet iyi. Yukarıda linkini attığım PSU da Seasonic gibi 8+4 kullanabileceğiniz bir PSU.
Sağolun fakat Seasonic varken yani hocam :D Aynı fiyat nerdeyse. Seasonic düşünürüm.
Valla o konuda ben yönlendirmeyeyim ama şahsen alışveriş yaptığım siteler şunlar, QP Bilişim, Vatan bilgisayar,Hepsiburada,N11 şimdiye kadar problem yaşamadım.Örnek model için link Seasonic Focus Plus 750W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı Fiyatı
Sinerji açısından ne dersiniz? Yönlendirme sıkıntı yok. Ben hiç yapmadım hayatımda .D

Sağolun fakat Seasonic varken yani hocam :D Aynı fiyat nerdeyse. Seasonic düşünürüm.

Sinerji açısından ne dersiniz? Yönlendirme sıkıntı yok. Ben hiç yapmadım hayatımda .D
QP, Sinerji, İncehesap'tan alabilirsiniz. Sıkıntı yaşamazsınız. Bu ürün bu sitelerin hangisinde vardır hangisinde yoktur bakamıyorum, mobildeyim :( İtopya zaman zaman sorun çıkarabiliyor, alternatifi varken tercih etmenizi tavsiye etmem. Ben imzada yazan sistemi komple Sinerji'den aldım.QP ve İncehesap'tan da bir sürü ürün aldım, hiç sıkıntı yaşamadım.

QP, Sinerji, İncehesap'tan alabilirsiniz. Sıkıntı yaşamazsınız. Bu ürün bu sitelerin hangisinde vardır hangisinde yoktur bakamıyorum, mobildeyim :( İtopya zaman zaman sorun çıkarabiliyor, alternatifi varken tercih etmenizi tavsiye etmem. Ben imzada yazan sistemi komple Sinerji'den aldım.QP ve İncehesap'tan da bir sürü ürün aldım, hiç sıkıntı yaşamadım.
Sinerji'den 900TL hocam Seasonic Focus 750w 80+ Gold. Alıyorum o zaman?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı