7-8 bin TL'ye oyun için monitör tavsiyesi

Güzel bir monitör kendim bunun 1080p halini kullanıyorum 27 inç tepki süreside az bir bak derim.

Bak bir de bu var aynısının 255XF modeli bu atacağım 25 inç fakat 300 Hz Rapid IPS gene karar sana kalmış biri 2K biri 300 Hz Full HD ama 25 inç bu son attığım.

Ha bir de VESA var 255XF de.

Monitörün dış görünüşünü istersen bende MSI MAG 275F var onun fotoğrafını atarım.

Güzel bir monitör kendim bunun 1080p halini kullanıyorum 27 inç tepki süreside az bir bak derim.

Bak bir de bu var aynısının 255XF modeli bu atacağım 25 inç fakat 300 Hz Rapid IPS gene karar sana kalmış biri 2K biri 300 Hz Full HD ama 25 inç bu son attığım.

Monitörün dış görünüşünü istersen bende MSI MAG 275F var onun fotoğrafını atarım.
Ben genellikle rpg oynuyorum bu modellerden hangisini tercih etmeliyim sizce

Ben genellikle RPG oynuyorum bu modellerden hangisini tercih etmeliyim sizce.

Yani RPG oyunlar genellikle görselleri iyi ve grafikleri güzel olan oyunlar olurlar eğer sistemin iyi ise 2K almanı tavsiye ederim fakat sistemin çok iyi değil ise 2K oyun oynanmaz diyorsan 255XF e yani 1080p modele bakabilirsin bir de benim kendi kullandığım monitörün linkini atayım oda F/P bir monitör belki aklına o yatar hem şansına İtopya'da indirimde benim kullandığım.

Ben genellikle RPG oynuyorum bu modellerden hangisini tercih etmeliyim sizce.

Sistemin özelliklerini atabilir misin?

Yani RPG oyunlar genellikle görselleri iyi ve grafikleri güzel olan oyunlar olurlar eğer sistemin iyi ise 2K almanı tavsiye ederim fakat sistemin çok iyi değil ise 2K oyun oynanmaz diyorsan 255XF e yani 1080p modele bakabilirsin bir de benim kendi kullandığım monitörün linkini atayım oda F/P bir monitör belki aklına o yatar hem şansına İtopya'da indirimde benim kullandığım.

Sistemin özelliklerini atabilir misin?
4060 8gb
Ryzen 5600 mpk
ASUS prime a520m-R 5100mhz
Klevv bolt 2x8 3200mhz ram
Lexar NQ790 1tb
Teşekkürler

Ben genellikle rpg oynuyorum bu modellerden hangisini tercih etmeliyim sizce
1440P olarak bunu alabilirsiniz:
https://www.akakce.com/monitor/en-u...2k-180-hz-ips-oyuncu-u-fiyati,1020200363.html

1080P olarak ise bu:

VA panel yüksek kontrast sebebi ile çok daha iyi görüntü sunar.

Önerdiğin MSI monitörlerin panelleri sorunlu alınmaz.

1440P olarak bunu alabilirsiniz:
https://www.akakce.com/monitor/en-u...2k-180-hz-ips-oyuncu-u-fiyati,1020200363.html

1080P olarak ise bu:

VA panel yüksek kontrast sebebi ile çok daha iyi görüntü sunar.
Hikayeli oyunlar için hangisini önerirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı