7-9 bin TL'ye monitör önerisi

Bütçe
9000

Berat3535

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire RX 7900 XT Nitro+ Vapor-X, Ryzen 7 7800x3D, Corsair Vengeance RGB 32GB 6200 Mhz CL 32, 2 TB Samsung 970 Evo Plus, FSP HYDRO PTM PRO 1200 Plat
Meslek
Harita Mühendisi
Merhaba, şu anda VA panel 27 inç bir monitör kullanıyorum ancak IPS 27 ya da 24 inç 2K çözünürlükte bir monitör arayışı içerisindeyim. 7000 ila 9500 ₺ arasında alabileceğim en iyi monitör hangisidir? Bunların içinde ghosting ve ışık sızması en az olması lazım. Sadece FPS oyunları oynuyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.

Hocam bunu kullanıyormusunuz siz hepsiburada üzerinden https://www.hepsiburada.com/lg-ultr...z-1ms-g-sync-qhd-ips-monitor-p-hbcv00004f4eb6 bu model nasıldır sizce ?

ya da bu omni serisinin pro serisi nasıldır ViewSonic 27" VX2758A-2K-PRO 170Hz 1ms HDMI DP HDR10 FreeSync QHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA

Benim attığım birçok yönden daha iyidir FP bir ürün ve LG nin parlaklığı 250 nitken attığım model 350 250 nit onermem. Ek olarak bit olarakda fazla, yükseklik ayarıda var ve daha iyi renkler alırsınız kısacası ikisi arasından benim attığım birçok yönden daha üstün.

Benim attığım birçok yönden daha iyidir FP bir ürün ve LG nin parlaklığı 250 nitken attığım model 350 250 nit onermem. Ek olarak bit olarakda fazla, yükseklik ayarıda var ve daha iyi renkler alırsınız kısacası ikisi arasından benim attığım birçok yönden daha üstün.
Peki bu omni ile pro serileri arasında ne farkı var çünkü pro olanı itopyadan taksitli alabiliyorum.

bu monitör şu an amazonda 8k tl 6 taksit yapabiliyoruz ve amazon satıcı olduğu için bence alınabilir iade süreci vs daha kolay

Technopat Haberler

Geri
Yukarı