3 Bin liraya aldığımıza bakma o fiyat aralığında ki laptopların alayı 300 dolarlık çöp bilgisayarlar sadece Netflix'ten film dizi izlemeye yarar.
İşlemcisi güçlü apu bir laptop bul kalanına masaüstü al. Okulda zaten sınıflarda tüm gerekli programlar yüklü bilgisayar oluyor. Dediğim gibi bir laptop en azından işini görür. Ben açıkçası masaüstü aldığımdan beri laptopa 1 kere bile ihtiyaç duymadım.
Bir Türkiye klasiğiBen bir kötü oluyorum.
Heralde laptop seçeceğim ama küçük ekranda oyun oynamanın zevki de olmuyor gibi.Ya ben üniversite okuyorum laptopumu hiçbir yere götürmedim ama yazılımla falan uğraşanlar hep laptopla geziyordu. Bizim bölümde de laptopunu getirenler oluyordu onlarda okulun pcsinde sıra beklememek için o kadar. Ön lisans tezimi yazarken bir lazım olmuştu bana laptop o zamanda bende yoktubelgeleri USB'ye atıp okula götürüyordum. Şu an bizim bölümde evinde PC olmayan veya yurtta kalanlar var hiçbiri bir yere ödev yaparken laptop götüremiyor ve onlar için sorun olmuyor. Akıllı telefonlar yetiyor her şey için. Normalde masaüstü önerirdim ama senin bölümün için hangisi daha iyi emin olamadım. Laptop mu masaüstü mü ikilemine düşen bir arkadaşım vardı. Metarulji ve malzeme bilimi okuyor ve masaüstünü tercih etti.
Heralde laptop seçeceğim ama küçük ekranda oyun oynamanın zevki de olmuyor gibi.
Durumun varsa yanına bir de monitör alırsın sorun çözülürHeralde laptop seçeceğim ama küçük ekranda oyun oynamanın zevki de olmuyor gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.