Kanıtlarınızı yıkmaya çalışacağım bir seviye tartışması içine gireceksek; iyi bildiğinizi, idaa ettiğiniz konular için yardım talebinde bulunmayın da anlamlı olsun.
Çözüldü: Gitar için sap ayarı nasıl yapılabilir?
Bugünlerde elime geçen bir klasik gitar var, uzun süre duvarda asılı bir şekilde bakımsız kalmış (neredeyse 4-5 sene) alıp güzelce bakımlarını yapıp telini değiştirdim. Sapın fazla dışbükey olduğunu görünce sap ayarını yapmaya başladım. Bir süre sonra gevşettikçe truss rod boşa dönmeye başladı...www.technopat.net
Entonaston ile tel sertliği konuşmak, onu bir soruna bağlamayı duymak, on yıllardır bu meslekteyim oldukça şaşırtıcı şeyler.
Tespit ve teşhislerin hatalı ve bu yüzden kişiyi gereksiz masraf yaptıracağın bir sürece sokuyorsun. Üstelik sap ayarı ile oynamak / oynatmak ya da bir kişiyi buna teşvik etmek bu kadar kolay olamaz. Bilinçsiz biri truss rot a çok kolay zarar verebilir ve genelde de öyle oluyor. Tamiri mümkün olmayan bir şey.
edit: konu doğal olarak "-ne demiştim?" e, ya da "-gereksiz masraf olacağını söylemiştim" sonucuna ulaştı.
İlk aşamayı gördük. Tavsiyem; gereksiz masraf aşamasına dönüştürmeyin.
Ben ne demiştim?
Ben ne demiştim?
Hocam ben bilmedigimden fikir aldım her iki taraftan da sonuç olarak bu ürünü satan kişiden iyi bilemeyiz ve onlar da bilgilendirdi akşam penayla çalacağım zaten bakacağım yine diger arkadaş da yardımcı oldu bana yeterince varsayım olarak tahminde bulunarak yanlış olabilir henüz bilmiyoruz akşam penayla video çekeceğim ama çalmıştım zaten yine aynıydı.