Teşekkürler bilgi için.Düzeltelim. Dip gürültüsünü amfi değil; Gitar manyetikleri üretir.
Dip ses bir arıza yada sorun değildir. Elektro Gitarın doğal hali budur. Bütün manyetikler (Noisless ve aktif hariç) gürültü çalışırlar.
Teşekkürler bilgi için.Düzeltelim. Dip gürültüsünü amfi değil; Gitar manyetikleri üretir.
Dip ses bir arıza yada sorun değildir. Elektro Gitarın doğal hali budur. Bütün manyetikler (Noisless ve aktif hariç) gürültü çalışırlar.
Pro modeli almaya değer mi yani fiyat farkına göre bahsettiginiz şeyin ne oldugunu bilmiyorum ki.
Gereği yok.
sx alder strat olabilir. Birkaç modifiye ile gayet iyi bir hale geliyor. Fakat aralarında aşırı bir fark beklemeyin aynı sikletin gitarları.Daha iyi öneriniz var mı peki yoksa bu gitar iyi mi?
SX alder strat olabilir. Birkaç modifiye ile gayet iyi bir hale geliyor. Fakat aralarında aşırı bir fark beklemeyin aynı sikletin gitarları.
Siz çalabiliyorsanız; her gitar ile çalınır.incelemelerinde hem metal hem duman çalındıgı söyleniyor
İleride tatmin olmamanız gibi bir durum olmaz. Ben 6 yıl önce aldığım gio gitarımı manyetikleri, burguları, potansları... gibi parçalarını değiştirerek halen severek kullanıyorum çünkü bu gitar ile aramda duygusal bir bağ var eğer siz de bu gitarı severseniz ileride değişmenize gerek kalmayacaktır.O zaman ben aria alayım beni uzun bir süre götürsün yeter ileride degiştiririm incelemelerinde hem metal hem duman çalındıgı söyleniyor hoşuma gitti. 5K olanı alayım sonra ileride tatmin olmadıgımda 10k üstüne çıkayım şu anlık bu yeterli gibi geldi gözüme.
Bütçeniz ne kadar acaba ?
Bütçeniz ne kadar acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.