Ben olsam beyaz olanı alırdım hoş duruyor ancak siyah ve mavide fena değil bilemedim.
Ben de beyaz ve siyah arasında kaldım.
Ben olsam beyaz olanı alırdım hoş duruyor ancak siyah ve mavide fena değil bilemedim.
Beyaz çalacağınız türe daha uygun gibi o havayı veriyo beyaz alın geçin hocam.Ben de beyaz ve siyah arasında kaldım.![]()
Beyaz çalacağınız türe daha uygun gibi o havayı veriyor beyaz alın geçin hocam.
Rica ederim, şimdiden hayırlı olsun iyi çalmalar hocam.İkisini alıyorum
Teşekkürler hocam tekrardan]
Rica ederim, şimdiden hayırlı olsun iyi çalmalar hocam.
Eğer eliniz çok terliyosa sararma olabilir ancak çirkin duracağını sanmıyorum, yaşanmışlık katıyor.Ya hocam bir şey daha sorayım mı beyaz gitar sararır mı veya renk atar mı![]()
Eğer eliniz çok terliyorsa sararma olabilir ancak çirkin duracağını sanmıyorum, yaşanmışlık katıyor.
Bu tonda olması için hangi amfi.
SX ile squirer arasında çok da bir fark yok bu aşamada gram fark etmeyecektir. Zaten başlangıç aşamasındasınız amfi olarak hightone yerine boston daha iyi duruyor hightone markasının elektrik tesisatı hiç iyi değil.
Bu tonda olması için şu amfi, şu tonda olması için bu amfi tarzı bir öneri yapmak anlamsızdır çünkü ton aslında sadece amfiye bağlı değildir. Tonun oluşmasını sağlayacak en önemli şey sizin gitara olan tavrınızdır. Gerisi sizin amfiniz, manyetikleriniz, ağacınız, köprü sisteminiz, pedallarınız, pedallarınızın sıralaması... Diye gider.
Tamamen size, isteğinize ve sabrınıza bağlı. Hemen yok ben çalamıyorum yapamıycam havalarına girerseniz orda kaybettiniz zaten. Benim 1 şarkıyı çalabilmek için neredeyse 1 yılımı verdiğim oldu azim şart. Bu arada kursa gidiyormusunuz?Bunu çalmak için ne kadar süre gerekir zorlugu nedir acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.