7 bin TL'ye elektrogitar önerisi

Beyaz çalacağınız türe daha uygun gibi o havayı veriyor beyaz alın geçin hocam.

İkisini alıyorum
Teşekkürler hocam tekrardan

Sx ile squirer arasında çok da bir fark yok bu aşamada gram fark etmeyecektir. Zaten başlangıç aşamasındasınız amfi olarak hightone yerine boston daha iyi duruyor hightone markasının elektrik tesisatı hiç iyi değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu tonda olması için hangi amfi.

Bu tonda olması için şu amfi, şu tonda olması için bu amfi tarzı bir öneri yapmak anlamsızdır çünkü ton aslında sadece amfiye bağlı değildir. Tonun oluşmasını sağlayacak en önemli şey sizin gitara olan tavrınızdır. Gerisi sizin amfiniz, manyetikleriniz, ağacınız, köprü sisteminiz, pedallarınız, pedallarınızın sıralaması... Diye gider.

Son düzenleme:
SX ile squirer arasında çok da bir fark yok bu aşamada gram fark etmeyecektir. Zaten başlangıç aşamasındasınız amfi olarak hightone yerine boston daha iyi duruyor hightone markasının elektrik tesisatı hiç iyi değil.

Bu tonda olması için şu amfi, şu tonda olması için bu amfi tarzı bir öneri yapmak anlamsızdır çünkü ton aslında sadece amfiye bağlı değildir. Tonun oluşmasını sağlayacak en önemli şey sizin gitara olan tavrınızdır. Gerisi sizin amfiniz, manyetikleriniz, ağacınız, köprü sisteminiz, pedallarınız, pedallarınızın sıralaması... Diye gider.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu çalmak için ne kadar süre gerekir zorlugu nedir acaba?

Bunu çalmak için ne kadar süre gerekir zorlugu nedir acaba?
Tamamen size, isteğinize ve sabrınıza bağlı. Hemen yok ben çalamıyorum yapamıycam havalarına girerseniz orda kaybettiniz zaten. Benim 1 şarkıyı çalabilmek için neredeyse 1 yılımı verdiğim oldu azim şart. Bu arada kursa gidiyormusunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı