7 bin TL'ye RTX 4060 sisteme PSU önerisi

Bütçe
7000 TL
Bu PSU markasını da daha önce hiç duymadım kalitesi nasıl? Bir de MSI, ASUS, Corsair gibi bilindik markaları önerir misiniz?

Rajintek iyidir. Araştırırsanız anlarsınız. ENERMAX önermem, sesli çalışıyor. 4060 sisteme 7000 TL bütçe çok fazla zaten. İyi bir güç kaynağı için Corsair ASUS MSI gibi markalara yönelmeye gerek yok. Paranız cebinizde kalsın.

Rajintek iyidir. Araştırırsanız anlarsınız. ENERMAX önermem, sesli çalışıyor. 4060 sisteme 7000 TL bütçe çok fazla zaten. İyi bir güç kaynağı için Corsair ASUS MSI gibi markalara yönelmeye gerek yok. Paranız cebinizde kalsın.

4060 ekran kartını da ileriki zamanlarda değiştirmeyi düşünüyorum alacağım PSU beni 3-5 yıl idare etsin istiyorum bu sebepten dolayı kafam çok karışık.

4060 ekran kartını da ileriki zamanlarda değiştirmeyi düşünüyorum alacağım PSU beni 3-5 yıl idare etsin istiyorum bu sebepten dolayı kafam çok karışık.

5080 kadar güç tüketen bir kart almayacaksanız 750W fazlasıyla yeter. 5080 alacağım derseniz de rajintek cratos 850W modelini öneririm.

Kafanızı karıştıracak bir durum yok ortada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı