7 gün 12 saat çalışılan işte ne kadar maaş alınmalı?

Yer
Artvin
Merhaba. Yeni bir işe başladım (24 Temmuz 2024). 1 hafta deniyelim dediler. 2. günden "sen direkt başla. " dediler. 1 Ağustos'ta sigorta başlatacağız dediler. Fakat halen maaş konuşmadık. Bugünde tam 1 hafta oldu. Günlük çalışma saati olarak 12 saat ve haftada 7 gün çalışıyorum. Kendim asgari ücrete göre hesapladığımda net maaş 36.659, 7 TL olarak çıkıyor. Sizce doğru mu yapmışım?

Hocam şuan büyük bir hata yapıyorsun maaşı direkt konuşman gerekli.
Hocam işveren tanıdık zaten.

O öyle hesaplanmıyor, sen adamla para konuşmamışın.

Günde 12 saat çalışıp yine de asgari ücret alan var, sana o parayı vermezler bence.
Hocam peki 7 gün 12 saat çalışıp asgarî ücret alan meslek grubunun sigortası var mı?

Haftada 7 gün nasıl oluyor. İzinsiz mi yoka hafta dönüşü 1.5 izin gibi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam işveren tanıdık zaten.

Hocam peki 7 gün 12 saat çalışıp asgarî ücret alan meslek grubunun sigortası var mı?
Ömründe hiç çalışmamış adam kendini böyle belli eder.

Girerken zaten imzaladığın kağıtlarda esnek çalışma saati cart curt diye belgeyi seve seve imzalarsın.

En basiti market elemanları bile 70 saat yapıyor haftada ve asgari ücret için hesap 45 saat.

Sigorta olunca fazla çalışınca fazla para vermiyorlar, böyle bir akıl tutulması yok yani.

Ömründe hiç çalışmamış adam kendini böyle belli eder.

Girerken zaten imzaladığın kağıtlarda esnek çalışma saati cart curt diye belgeyi seve seve imzalarsın.

En basiti market elemanları bile 70 saat yapıyor haftada ve asgari ücret için hesap 45 saat.

Sigorta olunca fazla çalışınca fazla para vermiyorlar, böyle bir akıl tutulması yok yani.
Komiksin. Deneme süresinde para mı konuşmamı bekliyordun.

Düzenleme :

Ömrümde hiç çalışmadığımı anlaman da daha komik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı