Benim bildiğim kadarıyla verimli uyku saatleri vardır. Bu saatlerde uyursanız, uykudan daha fazla verim alabilirsiniz.Günde 7 ile 8 saat uyuyorum. Ancak bir türlü yetmiyor. Öğle olunca inanılmaz bir yorgunluk ve uyku üzerime çöküyor. Bunu nedeni nedir? Saat 23.00 veya 00.00 da uyuyup 7 ile 8 gibi kalkıyorum.
Günde 7 ile 8 saat uyuyorum. Ancak bir türlü yetmiyor. Öğle olunca inanılmaz bir yorgunluk ve uyku üzerime çöküyor. Bunu nedeni nedir? Saat 23.00 veya 00.00 da uyuyup 7 ile 8 gibi kalkıyorum.
Günde 5-6 saat uyku alınca iyi uyudum diyor insan zamanla. O zaman ne iyi uyumuşum diyor. Zamanla alışırsınız size gelirsek.
Günde 4.5 saat uyku yeterli 3.30 saat ana uyku 1 saatte gün içinde 3 kere 20 dakika kestirme uyku.
daha erken yatın uyku süresini eşit tutup yada doktora gidin. Normal değil. Yaşınız küçük değilse.Alışmalık bir durum değil. 1 ile 1.5 yıldır böyle okul varken son saatler dayanamayıp uyurdum.
Alakası bile yok 4.30 saat uyku vücudun fiziksel olarak kendini yenilemesi için yeterli uyku vücut için değil beyin için lazım ama bu dediğim everyman modelinde ise 20 dakikalık kestirmeler baya faydalı oluyor zamanla daha iyi oluyor.Uyku en az 7-8 olmasi lazim. Vucut kendini yeniliyor.
16 yaşındayım hocam.daha erken yatın uyku süresini eşit tutup yada doktora gidin. Normal değil. Yaşınız küçük değilse.
bende valla saat 11 12 gibi yatıp yine saat 11 12 gibi kalkıyom ama tüm gün yorgun oluyomGünde 7 ile 8 saat uyuyorum. Ancak bir türlü yetmiyor. Öğle olunca inanılmaz bir yorgunluk ve uyku üzerime çöküyor. Bunu nedeni nedir? Saat 23.00 veya 00.00 da uyuyup 7 ile 8 gibi kalkıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.